kujoot napisał:zapomnialem napisac, ze moj w500 ma juz 934 godziny w trybie ECO i jak ustawie biale tlo na fullscreen to prawy brzeg ekranu ma deikatne czerwone przebarwienia. niestety gwarancje jest 6 miesiecy na lampe a mam go juz z 8-9... hmmm czyzby producent to przewidzial?
Pozdr.
Mam ustawiony na ECO. Gdy odpalam gry na PS3 lub XBOX360 to wiatrak wyraźnie w ciągu paru minut przyspiesza co powoduje spory hałas.bubu54142 napisał:Sprawdź w menu czy jest włączony system ECO.Jak nie to uruchom.Im jaśniej pali lampa to chodzi głośniej.A zresztą Benq 500 nie należy do najcichszych.
krice napisał:Zastanawiam się co będzie jak kupię ekran !?!
Zauważyłem, że projektor pracuje dużo głośniej gdy wyświetlam gry z XBOX'a 360 i PS3. Czy to normalne ?
Cenę w Media Markt tłumaczę sobie tym, że nie zdążyli sprzedać projektorów które sprowadzili po niskim kursie dolara. We wrześniu mieli chyba taką sama cenę jak teraz - czyli wtedy wysoką. Na naklejce projektora jest data produkcji wrzesień 2008 i jak sądzę projektor leżał na półce Media Marktu z pół roku.air_jordan_show napisał:W500 w Media Markt za 2749,00 pln ? coś tanio jak na najdroższy ze sklepów
ja swój nabyłem na neo24.pl kupowałem go w czasach kiedy dolar był po 2,19 i dałem za niego jakoś 2400 ostatnio po skoku dolara mieli go za ok. 3200 (teraz w ogóle nie mają) dlatego dziwi mnie ta cena w Media
Na Twoim zdjęciu widzę ekran. Co to za ekran ? Czy się nie marszczy ?air_jordan_show napisał:a to mecz na ANIXE HD
img90.imageshack.us/img90/6791/meczwhd.jpg
krice napisał:Gadulinho !!!
Mam pytanie:
Widzę że posiadasz ekran Panonia który też chcę kupić. Jak oceniasz ten ekran ? czy się marszczy lub fałduje ? Jak Benek na nim świeci ?
Pozdrawiam.
Łatwo powiedzieć. Jak powieszę ekran ramowy to mnie żona z domu pogoni razem z moim Benkiem :hmm:Fanek napisał:wystarczy ekran ramowy i nie ma marszczenia k: