Nie wiem o co Ci chodzi człowieku, jeśli chcesz informacji POTWIERDZONYCH W 100% to nie pisz na forum tylko udaj sie do Prezesa Astera albo innego dyrektora i powiedz, że chcesz wiedzieć wszystko o HD albo usiądź i czekaj na rachunek. Żaden z nas nie jest jakoś specjalnie związany z Asterem i wszystkie informacje nawet wydawało by się, że pewnie mogą nie byc prawdziwe w 100%. Chciałbym przypomnieć, ze to ja pierwszy dowiedziałem sie na infolinii jakie 6 kanałów bedzie na pewno i że dekodery dostarczy Kaon. Powiesz, że nie wiadomo czy bedzie tych 6 kanałów, które dałem na początku, nie wiem tak mówią na infolinii... Jeśli chcesz na potwierdzenie dekoderów od Kaona moge znaleźć pare artykułów.mosca napisał:No nie peek ty to naprawdę jesteś bezczelny. Nie dość, że cały czas podajesz jakies nie potwierdzone informacje to jeszcze jak ktoś za ciebie wreszcie potwierdzi źródło tych informacji to masz czelność go pouczać. Brak mi słów.
Pouczając chciałem powiedzieć, że nie każdy napisany przeze mnie post jest jak ty to ująłeś wyssany z palca (bo takich nie pisałem w ogóle) albo niepotwierdzony.
Jeszcze raz powtarzam, że nie zarejestrowałem się zeby się z kimś kłócić tylko dzielic sie wszystkimi informacjami na temat HD w Aster, nawet tymi niepotwierdzonymi.
Moje przypuszczenia opieram głównie na informacjach z portali satkurier.pl i media2.pl oraz infolinii Astera. Przykro mi, że nie jestem w stanie podać informacji pewnych na stówke.
Nie jestem żadnym trollem, jeżeli to co napisałem okazało nieprawdziwe to przepraszam, nie miałem tego na celu m.in dlatego, ze nowe informacje sa też w moim intersie bo jestem skazany na Aster...
Ostatnia edycja: