Zastanawiam sie kiedy w Polskih hotlineach beda pracowac odpowiednio wyszkolone osoby...
W poprzednim i tym tgodniu wykonalem okolo 20 telefonow na infolinie Aster i z reguly za kazdym razem dostawalem inna odpowiedz na to samo pytanie.
Juz wczesniej wspomnialem, ze wprowadzilem sie do nwoego bloku prywatnego.
Administratorka twierdzi ze podpisala umowe z Aster i czeka az sie podlacza. Powiedziala mi jeszcze, ze Aster ma problem, bo musi puscic kable laczami TPSA i czekaja na taka mozliwosc (?).
Natomiast jesli chodzi o infolinie. Z reguly dostaje odpowiedz ze uslugi tam gdzie mieszkam sa niedostepne, a waszmosciowie nie moga sprawdzic kiedy beda i czy wogole. Znalazl sie tylko jeden uprzejmy gosc, ktory innym sposobem sprawdzil informacje i powiedzial mi, ze 'budynek jest okablowany i podlaczony, z tym ze zamowienia bedzie mozna skladac dopiero po weekendzie', bylo to w zeszlym tygodniu i dalej dupa.
Dzis znowu dzownilem i standardowo, uslug nie ma a czy beda nie wiem, zegnam. Skoro jeden gosc byl w stanie sprawdzic i dowiedziec sie czegos wiecej, to chyba inni tez powinni... cos mi sie wydaje ze one po prostu wpisuja moj adres na stronie Aster i po tym wnoiskuja...
Moze Serwer, Tobie uda sie czegos dla mnie dowiedziec? Moj adres to Skawina (kolo Krakowa) ul. Korabnicka 10 (wlasciwie 10a).
Orientuje sie ktos moze ile moze trwac czekanie na to "puszczenie kabli" po laczach TPSA? Jezeli to wogole prawda....
Uslugio mialby byc dostepne od 1 Kwietnia a cos mi sie wydaje ze poczekam do Maja albo dluzej...