Hm u mnie tv stoi bokiem do okna i jeszcze masakry o ktorej piszesz nie doswiadczylem. Ale moze sie nie znam.
Nie podbijaj tematupracujesz tam???????tv LG47LM660s - ceny spadają 4334zł
zadowolenie pl
czas kupić
WitamU mnie docelowo tv będzie stał tyłem do okna więc nie powinno być problemu. Czekam do soboty na drugi egzemplarz.
Tak sobie teraz myślę: czy jak to by przywiózł kurier ze sklepu internetowego, który nie ma swojego transportu, to też można rozpakować tv i ewentualnie go nie przyjąć?
Witam
Mam nadzieje, że to rzeczywiście jest jakiś wyjątek jeśli chodzi o tą uszkodzoną matryce (na razie nikt inny nie pisał żeby miał podobny problem).
Przeczytałem na jednym z forum wypowiedź osoby, która pracuje w sklepie RTV odnośnie tego modelu pisze o szparach między matrycą a rama że są tak wielkie ze można sobie spokojnie fugi pod kolor ściany zrobić - to akurat jest mało zabawne ... jak to wygląda w rzeczywistości zwłaszcza chodzi mi o osoby, które posiadają model w wersji 42 calowej jest aż tak źle ? ... w sumie to mi nie przeszkadza tylko czy to nie będzie miało jakiś skutków na przyszłość np. dostawania się przez te szpary jakiegoś kurzu i innych paprochów na matryce ?
Pozdrawiam
Przeczytałem na jednym z forum wypowiedź osoby, która pracuje w sklepie RTV odnośnie tego modelu pisze o szparach między matrycą a rama że są tak wielkie ze można sobie spokojnie fugi pod kolor ściany zrobić - to akurat jest mało zabawne ... jak to wygląda w rzeczywistości zwłaszcza chodzi mi o osoby, które posiadają model w wersji 42 calowej jest aż tak źle ? ... w sumie to mi nie przeszkadza tylko czy to nie będzie miało jakiś skutków na przyszłość np. dostawania się przez te szpary jakiegoś kurzu i innych paprochów na matryce ?
Pozdrawiam
Moze troche za bardzo krytykuje LG, ale jestem przyzwyczajony do matowego ekranu. Wszystkie matryce w domu sa matowe Sam tv LG bardzo mi sie podoba, ladnie dziala 3d, ma bajery, ale lustro jest nie do zakceptowania. Wielka szkoda, ze tak zrobili. Rzeczywiscie LG w domu nie widzialem, bo w koncu nie kupilem go, ale w sklepie ze swiatlami i bez, przy oknie i z daleka od nich Porownywalem tez bezposrednio do UCP samsunga, ktorego akurat w domowych warunkach mnostwo razy widuje i jest gorzej, wiec lipa. Wezcie tez pod uwage, ze ja szukam 55 cali, wiec efekt jest znacznie bardziej widoczny niz na mniejszych ekranach
moze ma ktoś linka lub tabelkę pokazująca różnice w nowych TV na 2012 bo jest ich dużo a w tabelce łatwo je porównać