Ja mam lm640s i umnie filmy czy zdjęcia udostępniane są z laptopa na tv po wifi przez ruter wifi. W moim przypadku ruterem jest smartfon samsung galaxy s plus.
Mysle ze do 2 tb powinien dzialac, w opsiach Lg jest podane ze dyski ponad 2 tb moga nie dzialac,ale kup se dysk bez zasilacza, po cholere tyle kabli....przeciez cenowo to nie jakas mega roznica.Zamierzam zakupić zewnętrzny dysk jako magazyn pod TV, nie szukając za wiele wybrałem:
Seagate Expansion 2TB USB 3.0
dysk na zasilaczu, kompatybilny z USB 2.0
Czy ten model obsłuży mi 2TB, nie mogę znależć nigdzie informacji o standardzie USB w tv jak i wielkości obsługiwanych dysków.
Zamierzam zakupić zewnętrzny dysk jako magazyn pod TV, nie szukając za wiele wybrałem:
Seagate Expansion 2TB USB 3.0
dysk na zasilaczu, kompatybilny z USB 2.0
Czy ten model obsłuży mi 2TB, nie mogę znależć nigdzie informacji o standardzie USB w tv jak i wielkości obsługiwanych dysków.
Mam TV ponad 2 lata i nie mam takiege "pierdzenia", też mam TV-naziemną i SATelitarną-FTAposiadam ten telewizor 47LM670s ponad pol roku i cos czasem "pierdzi" w glosnikach jest taki efekt porwanej membrany w odsluchu ogladajac cyfrowa telewizje naziemna DVBT - tez tak macie ??
Odkopię temat modelu.
Kolega poprosił abym dopytał się co mogło sie stać i jak temu zaradzić.
Ma LG 47LM670S-ZA i od jakiegoś czasu nie może nic oglądać na Youtube. Zacina się.
Kontaktował sie z dostawcą netu (multimedia) - po ich stronie wszystko ok.
Łącze (nie pamiętam dokładnie ale chyba 20Mb/s) wystarczające, tym bardziej że wcześniej hulało wszystko jak trzeba.
Podpowiedzcie proszę co może być nie tak, jak sprawdzic i naprawić.
A powiedz czy Twój TV jest ustawiony na automatyczne pobieranie aktualizacji. Ciekawe czy producent wydał poprawkę którą tv zassał i problem sie rozwiązał czy może serwis youtube coś zmienił.