szukam osób - takich jak ja - które zamówiły ten telewizor, tj. 42lm660s na OLEOLE za 3 084,99zł
Moje zamówienie zostało anulowane. Zamawiałem 1/5/2012. Dostałem dzisiaj 3 sprzeczne odpowiedzi:
1.błąd na stronie
2.wyczerpanie zapasów magazynowych
3.najlepsza: dzisiaj rano, tj.2/5/2012 na magazynie zauważono wadę całej partii dostawy i w trosce o klienta zamówienia anulowano, żeby nie wysyłać wadliwego towaru
Na ich stronie jak byk:
"Wszystkie produkty oferowane na stronie OleOle.pl dostępne są w naszym magazynie, co oznacza dla Klientów dostępność od ręki."
Dzisiaj rano, tj. 2/5/2012 produkt był dalej dostępny tylko, że za wyższą cenę... Jakoś się tak zbiegło w czasie, że po moim telefonie i kilku mailach wycofano produkt całkowicie ze sklepu...
zamówilem takze w ole ole i sami anulowali zamówieie, dostalem wiadomosc ze niby sam anulowalem. gdy odpisalem dostalem wiadomosc ze partia byla uszkodzona cala? dzwoniac na infolinie dowiedzialem sie ze zabraklo towaru, moim zdaniem to klamstwo.
WitamJasne, że kłamstwo i ściema. Mówią, że wada całej partii dostawy, a część osób, nawet tylko z tego forum dostało zamówienie...
Zamówienie anulowali - prawdopodobnie tym którzy wybrali opcję płatność przy odbiorze. Tym którzy od razu zapłacili, telewizory przyszły. Sprawa trafi do Rzecznika Praw Konsumenta.
Szukam kolejnych osób.
Info na PW.
Wszystkie zamówienia z tym produktem zostały odwołane. Jest to nasze ostatczene stanowisko w tej sprawie. Mając na celu dobro nszych klientów wadliwy towar nie został wysłany.
nie jest tak tragicznie moim zdaniem jak piszesz z tym SD...poza tym w myśl zasady ?nobody/nothing is perfect!Chcialbym kupic ten model,ze wzgledu na 3d pasywne i proste serfowanie po internecie,ale ogladam ,takze kanaly sd ,a czytalem na angielskich forach,ze sd jest tragiczne i nie pomagaja,zadne kalibracje.Czy ktos ,moze powiedziec cos na ten temat,bo gdyby obraz sd byl chociaz wzgledny to zdecydowalbym sie na niego...
................. promocji w sklepie oleole przy wyborze paczki za pobraniem i otrzymałem go własnym transportem grupy eurortv. Dlatego niespecjalnie chce mi się wierzyć w wadliwą partię towaru zwłaszcza, że na stronie euro jest on cały czas dostępny.........
No nie do końcaprzecież Ole Ole a Eurortv to dwa różne sklepy
No nie do końca
Ole ole
Właściciel serwisu: Euro-net sp. z o. o., ul. Muszkieterów 15, 02-273 Warszawa
i.t.d..........aż dochodzimy do ...
RTV EURO AGD - Sklep internetowy RTV AGD Komputery Foto Telefony
Teraz pytanie do posiadaczy tego modelu:
Czy ktoś mi może wytłumaczyc dlaczego w zależności od tego co przypisuje pod złącze HDMI mam za każdym razem inne ustawienia obrazu albo część z nich poblokowanych?
Może ktoś wie jak to ominąć albo ma zestaw gotowych ustawień?