Typowo Słowiańskie podejście do tematu...Może to pomoże ukoić te chwile![]()
Po spożyciu lepiej się słyszy a już na pewno negocjuje ceny
Typowo Słowiańskie podejście do tematu...Może to pomoże ukoić te chwile![]()
Może jak kupię, to mi przyślą.... z drugiej strony za tyle pochlebnych opinii, które tu zamieściłem, to skrzyneczkę mogliby podrzucić![]()
O! Trafia w mój gustMoże to pomoże ukoić te chwile![]()
...
A tak się nieśmiało spytam. Na 22m2 się nadadzą ósemki? Pokój ma 3,7x6 a miejsce odsłuchowe gdzieś w 2/3 długości.
Eee... to przez weekand małe znieczulenie propozycją Henrego a już po niedzieli... euforia!Co do dostawy to dziś wieczorem dostałem maila że wysłali paczkę więc w poniedziałek..![]()
O! Trafia w mój gust
Absolutnie.
Swoją droga czytałem że mieli zacząć dołączać piankowe zatyczki do otworu BR. Ciekawe czy już zaczęli i się załapię czy wciąż planują.![]()
Ja się znieczulam tak..patrz załącznikEee... to przez weekand małe znieczulenie propozycją Henrego a już po niedzieli... euforia!![]()
Z opinii na rożnych forach wychodzi, że są łatwe w ustawieniu. Wynika to chyba z dolnego bas wylotu.
Ooo.. Tego jeszcze nie piłem.Ja się znieczulam tak..patrz załącznik![]()
Lepsza opcja Revolution XT 6Co mnie cieszy jesienią wprowadzili do oferty Revolution XT mini. Jakby klipsche na surround zbyt wyraźnie "gryzły się" z nimi dźwiękiem jest opcja do powieszenia na ścianę![]()
Kolejne fajne porównanie. Czyli potwierdziło się, że Heco robi dobre kolumny. Dystrybutor jakoś mało prężnie działa i dlatego są mniej popularne.
Ciekawe jakby wypadały takie odsłuchy kolumn jakby wyłączyć jeden ze zmysłów, czyli wzrok.... Wchodzisz na salę z opaską na oczach i tam odsłuchujesz kilka zestawów, ciekawe jaki by był werdykt, robił może ktoś tak? Myślę, że oko może trochę skrzywić słuch![]()