62 funty za 1Gbit.
Widzę, że w Polsce w UPC miał bym 1Gbit, za cenę 4 razy niższą.
No cóż, pod tym względem UK jest zacofane i dopiero dogania Europę kontynentalną.
62 funty za 1Gbit.
Widzę, że w Polsce w UPC miał bym 1Gbit, za cenę 4 razy niższą.
No cóż, pod tym względem UK jest zacofane i dopiero dogania Europę kontynentalną.
Jaki link?Podaj link.
To dziwne z tym pilotem, bo u mnie mogę skierować go gdziekolwiek i tak działa.Ja u siebie mam wrażenie jakby ten zidoo lekko zamulał. Troszkę musi pomyśleć zanim coś zrobi. Po przewijaniu włączając play też się zastanawia co ma zrobić. Często obraz wskakuje nie w tym momencie co włączamy play. Tylko wcześniejsza klatka wskakuje. Trochę to słabe. A i pilotem też trzeba dobrze celować w skrzynkę. I działanie przycisków taka sobie. Z NASem pracuje dobrze. Ale moim zdaniem też trzeba głęboko w menu wchodzić, aby dysk odpalić. Dobrze chociaż, że logowania nie trzeba powtarzać. Szkoda, że nie można zakłedki smb wyciągnąć na główny ekran. Zidoo łyka wszystko. Ale na starszym tv i tak potrafi klatkować obraz. Nie wiem czemu. Przecież od przetwarzania jest zidoo. Po to został kupiony, bo tv miał problem z odczytywaniem dysku bezpośrednio podłączonego do niego.
Takie mam na razie doświadczenie że sprzętem.
Jaki link?
Weź jakiegoś torrentta ze strukturą BD i wrzuć go na RD, to zobaczysz jaką kaszankę z niego zrobi.
Na dodatek pilot przestawia mi ustawienia subów svs. Tutaj mogę faktycznie nie trafiać, a i tak działa. Jak coś robię na zidoo to muszę mieć wyłączone subwoofery. Nie wiem jak to ogarnąć.To dziwne z tym pilotem, bo u mnie mogę skierować go gdziekolwiek i tak działa.
Ale wrzucasz BD ze strukturą HEVC czy Remux?Link do tego torrenta przecież nie do twojego NAS.
Nie zauważyłem u siebie żadnych problemów z BD- wrzucam w RD, odpalam Kodi na Nvidii , wchodzę w zakładkę RD i odpalam.
Ale jaja.Na dodatek pilot przestawia mi ustawienia subów svs. Tutaj mogę faktycznie nie trafiać, a i tak działa. Jak coś robię na zidoo to muszę mieć wyłączone subwoofery. Nie wiem jak to ogarnąć.