Ale wrzucasz BD ze strukturą HEVC czy Remux?
Mi i tak nie chodzi o odtwarzanie w kodi tylko o używanie RD do ściągania torrentow.
Np. taki torrent.
Powinien być dysk 1 i dysk 2 ze strukturą katalogów jak na płycie.
RD robi z tego listę plików i taką listę plików ściąga, bez katalogów żadnych.
Wygląda to tak:
A powinno to wyglądać tak:
A nie masz presetów zapisanych, żeby szybko przełączać?Ja miałem tak przestawione, że musiałem zresetować suby do ustawień fabrycznych. Ale może ktoś już to przerabiał. I wie jak to obejść. Bo jest to upierdliwe.
Ciekawe jak będzie się różnił obraz zidoo do mojego blu ray? Czy będę musiał coś przestawiać w zidoo? Na razie przerzucam wszystko co mam z dysków do NASa. Dosyć długo takie 5TB się robi.
No super ale tu nie o odtwarzanie chodzi, tylko o to, że nie ściąga struktury katalogów, tylko listę plików.
To zdjęcie z aplikacji RD, to właśnie jest ta chmura.
Jak wrzucisz sobie tego torrenta HEVC, do chmury, to kiedy wejdziesz na stronę RD i się zalogujesz, to widzisz tego torrenta, jak on wygląda, czy to jest taka lista plików, jak pokazałem?
Że cinema HD działa z RD i działa na zidoo, to wiem doskonale, bo mam zainstalowaną.Jeżeli wrzucę do RD tego torrenta z RARBG mam listę plików, jeżeli ściągnę ten sam materiał po uprzednim zaznaczeniu go we wtyczce mam listę odcinków z opisem.Z odtwarzaniem nie ma problemów ani w jednym ani w drugim przypadku-sama zawartość jest identycznej wielkości i jakości.
Sprawdzałem ostatnio Cinema HD, Stremio, Syncler - to wszystko działa z RD jednak Kodi sprawdza się zdecydowanie lepiej.Zarówno ze względu na moim zdaniem prostszą konfigurację,szybsze i lepsze wyszukiwanie żródeł,lepszą konfigurację zarówno z Trakt jak i serwisami napisów,szybki dostęp do trailerów i materiałów dodatkowych i oczywiście odtwarzanie mkv Dolby Vision z czym te apki sobie niestety nie radzą.
Oczywiście jeżeli ktoś nie ma wyświetlacza z Dolby Vision to może z nimi kombinować jednak moim zdaniem nie warto prostować tego co proste.
No a gdzie ten torrent 120GB ?Ilość i jakośc wynajdywanych żródeł rózni się w zaleznosci od uzywanych scraperów i może sie różnic nie tylko pomiedzy aplikacjami a wtyczkami ale nawet pomiedzy wtyczkami bazującymi na podobnych algorytmach.Tak jest np. w przypadku Venoma i FEN.
https://naforum.zapodaj.net/b8b7af473a86.png.html