Ze świata smartfonów/smartphonów (niepotrzebne skreślić)

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Spoko. Niestety smartwache z bateriami są mocno w tyle. Niby garmin sobie nieźle radzi, nawet mają wersję Solar, ale to bardziej zegarek sportowy niż smartowy. Zresztą z wiadomego powodu nie śledzę tematu na bieżąco.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Widziałem porównanie zooma S21 Ultra vs ten Xiaomi i Samsung wypadał zdecydowanie lepiej. Ciekawa sprawa.

Ostatnia edycja:

Piramida

Well-known member
Bez reklam

Fake'owa strona :D
A serio,to tutaj wygląda to inaczej.
ExvAk5HUUAwwTsn

ExvAl87VIAcTWR0

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Samsung wypadł dużo lepiej tutaj. Ogólnie te aparaty to już top totalny. Sam wziąłbym Samsunga ze względu na system. Nigdy nie miałem innego smartfona i narazie nie planuje zmiany.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Znowu jakaś idiotyczna aktualizacja galerii w Samsungu.
Najpierw usunęli ikonę ulubione i schowali ją uj wie w jakim celu, a teraz usunęli wygodny/intuicyjny pasek przewijania w filmach. Brawo, jeszcze brak ikon przy kontaktach, czy równie idiotyczny pomysł z usuwaniem z galerii oryginału zdjęcia po edycji. Nie wspominając już o oznaczeniach kart przy dualsim. Intuicyjność nakładki Samsunga poszła w piz...

Ostatnia edycja:

Sansei6

Member
Bez reklam
Wiem, że tu telefony na wypasie "Mercedesy" itp. a tak z ciekawości zapytam co sądzicie o takim wynalazki jak POCO X3 Pro 8/256?

Sansei6

Member
Bez reklam
Taaa ale bateryja duża i procesory szybkie i pamięci są ;) a cena nie duża, może być już za tysiaka

Znowu jakaś idiotyczna aktualizacja galerii w Samsungu.
Najpierw usunęli ikonę ulubione i schowali ją uj wie w jakim celu, a teraz usunęli wygodny/intuicyjny pasek przewijania w filmach. Brawo, jeszcze brak ikon przy kontaktach, czy równie idiotyczny pomysł z usuwaniem z galerii oryginału zdjęcia po edycji. Nie wspominając już o oznaczeniach kart przy dualsim. Intuicyjność nakładki Samsunga poszła w piz...

Też mnie teraz !@#$% ta galeria, każdy film trzeba kliknąć, żeby odtwarzało w odtwarzaczu wideo

Do góry