Ze świata smartfonów/smartphonów (niepotrzebne skreślić)

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Spoko. Niestety smartwache z bateriami są mocno w tyle. Niby garmin sobie nieźle radzi, nawet mają wersję Solar, ale to bardziej zegarek sportowy niż smartowy. Zresztą z wiadomego powodu nie śledzę tematu na bieżąco.

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Widziałem porównanie zooma S21 Ultra vs ten Xiaomi i Samsung wypadał zdecydowanie lepiej. Ciekawa sprawa.

Ostatnia edycja:

kaminskakl

Active member
Bez reklam
Samsung wypadł dużo lepiej tutaj. Ogólnie te aparaty to już top totalny. Sam wziąłbym Samsunga ze względu na system. Nigdy nie miałem innego smartfona i narazie nie planuje zmiany.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Znowu jakaś idiotyczna aktualizacja galerii w Samsungu.
Najpierw usunęli ikonę ulubione i schowali ją uj wie w jakim celu, a teraz usunęli wygodny/intuicyjny pasek przewijania w filmach. Brawo, jeszcze brak ikon przy kontaktach, czy równie idiotyczny pomysł z usuwaniem z galerii oryginału zdjęcia po edycji. Nie wspominając już o oznaczeniach kart przy dualsim. Intuicyjność nakładki Samsunga poszła w piz...

Ostatnia edycja:

Sansei6

Member
Bez reklam
Wiem, że tu telefony na wypasie "Mercedesy" itp. a tak z ciekawości zapytam co sądzicie o takim wynalazki jak POCO X3 Pro 8/256?

Sansei6

Member
Bez reklam
Taaa ale bateryja duża i procesory szybkie i pamięci są ;) a cena nie duża, może być już za tysiaka

Znowu jakaś idiotyczna aktualizacja galerii w Samsungu.
Najpierw usunęli ikonę ulubione i schowali ją uj wie w jakim celu, a teraz usunęli wygodny/intuicyjny pasek przewijania w filmach. Brawo, jeszcze brak ikon przy kontaktach, czy równie idiotyczny pomysł z usuwaniem z galerii oryginału zdjęcia po edycji. Nie wspominając już o oznaczeniach kart przy dualsim. Intuicyjność nakładki Samsunga poszła w piz...

Też mnie teraz !@#$% ta galeria, każdy film trzeba kliknąć, żeby odtwarzało w odtwarzaczu wideo

Do góry