To za te butelki
Dla mojej żonki Android to samo zło, więc nie bluźnijJuż dzwoniło forum, także muszę to zebrać i ustalić jakieś ceny.
Mi nie zależy, ale jak ktoś chce to czemu nie.
Na alle masz tego pełno, iPada nie polecam bo drogi i kruchliwy, szybko dzieciak załatwi. Zresztą każdego załatwi, nawet niechcący.
Te moje tańsze, to zamulone, a taki iPad którego sprzedałem nie dawno, to po aktualizacji kompletnie nie do użytku. Nie poradził sobie z nowym softem.
Polecam uderzyć do jakiegoś MM, wybrać najtańszy który sensownie działa i kupić dokładnie taką samą używkę. Może być nawet lekko poniszczony, bo i tak dzieciak doprawi, a szkoda kasy na nówki.
Oj przydałoby się. Ja już kiedyś zaliczyłem wtopę, chyba nawet tez o tym pisałemNie, to zupełnie co innego. Parę lat temu pisaliśmy o tym sporo.
Jak ktoś kiedyś wyśle omyłkowo wiadomość, tudzież z rozpędu po kilku głębszych, to zrozumie jak te parę sekund może się przydać ; )
Wczoraj też zassałem. Myślałem, że już będzie 7, a tu... dalej 6.0.1...Dziś zainstalowałem nowy soft na s6 - Nugat 7, po godzinie zabawy w spokoju nie widzę nic ciekawego, a te bezpłciowe ikony to już zupełnie jałowe.
Dalej nie ma funkcji opóźniania wysyłanej wiadomości.
Jedna z lepszych funkcji, to się jej pozbyli.
Zobaczymy jak wyjdzie w praniu, ciekawy jestem działania baterii.
Oj przydałoby się. Ja już kiedyś zaliczyłem wtopę, chyba nawet tez o tym pisałem
Wczoraj też zassałem. Myślałem, że już będzie 7, a tu... dalej 6.0.1...
Myślę, że już czas zmienić tytuł wątku na np. "Smartfony" i go przypiąć...
Co Wy na to?
A ja właśnie zmieniłem Huawei P8 na P9 Lite.
Od razu czuć że to lite, przyzwyczajony do fajnej metalowej obudowy w p8 a tu taka kicha w p9. No ale z drugiej strony jest tańszy. Najgorsze są ostre kanty (zakończenia plastików) przy wejściu ładowarki.
Więc jak ktoś interesuje się Bayernem to na moje oko lepiej kupić p8 niż p9lite. Boję się że jak mi spadnie to nie będzie co zbierać. P8 fajnie znosiła upadki.