Na jakiej podstawie oceniasz aparat w Note 10 jak nawet DxOMark go jeszcze nie testował?W czym jest taki top of the top?
OnePlus 7 pro i Huawei p30 pro bynajmniej nie pozalowali dobrych aparatow.
"Różnice pokazał na poniższym obrazku – Samsung Galaxy Note 10, o którym wiemy już całkiem sporo, dostanie sensor 12 Mpix 1/2.55 cala, zaś Mate 30 Pro dwa sensory 40 Mpix, jeden 1/1.7 cala, drugi 1/1.55 cala"
Zrodlo: Komputer Swiat.
Samsung w tym roku wypadnie juz poza pierwsza 5 w "jakosci telefonow"
"Jeśli rozglądacie się za smartfonem robiącym dobre zdjęcia, to warto sprawdzić ceny modeli najlepiej ocenianych przez serwis DxOMARK.
Huawei P30 Pro
OnePlus 7 Pro
Huawei Mate 20 Pro
Huawei P20 Pro
Samsung Galaxy S10+"
Brack Jacka?
Tak właśnie będzie, przynajmniej w EU i USArzeprowadzone testy szybkości pamięci w Samsungu Galaxy Note 10 wykazały, że jest niezwykle szybka, nawet jak na zastosowaną technologię UFS 3.0. Najnowszy przedstawiciel rodziny Note zdeklasował bowiem, wyposażone w ten sam rodzaj pamięci, Galaxy Fold i One Plus 7 Pro. Co stoi za tak niespotykanym wynikiem?
Swoje wyniki Galaxy Note 10 zawdzięcza najprawdopodobniej usprawnieniami na poziomie oprogramowania, które zdążyły zostać wdrożone między premierą Folda i Note’a.
Wiec dont panic. Chinole wypuszcza aktualizacje do swoich telefonow i Samsung dalej pozostanie Flagowcem z najgorszym aparatem))
A co do zaorania. To zaorac to moze nowy system huaweia - - - od nowa pisany, wiec samo z siebie moze byc juz calkiem innej wydajnosci.
Tylko moim zdaniem - - - jego los bedzie taki sam jak windowsa. Nikt nie bedzie chcial go uzywac w EU i uSA.
Tak właśnie będzie, przynajmniej w EU i USA
Co do aparatu w Huwawei to nie wiem czym się tu podniecać. Obecnie większość flsgowców ma tak dobre aparaty, że w ślepym teście są ciężkie do odróżnienia. Strzelam, że 90% tego forum nie dopasuje zdjęcia do telefonu, który je zrobił.
Zresztą ciężko dyskutować z największym tu fanboyem Huwawei i wrogiem Samsunga![]()
Sam Samsung mawiał?KOlego lolo nie jest aż takim wrogiem samsungaJemu bardziej chodzi o to, że dzisiaj już coraz więcej Producentów robi podobne słuchawki na podobnym poziomie w tym również Huawei, z którego 5 lat temu tutaj gro osób się śmiało a i sam Samsung mawiał, że nikt mu nie jest wstanie przeszkodzić bycia the best.. dzisiaj troszkę to się zmieniło .. bo fakty są troszkę inne
![]()
Co nie zmienia faktu, że są tacy ludzie jak np Twoja osoba, gdzie jesteś przywiązany do samsunga i zawsze zapewne Twoim wyborem będzie ten producent. Ale gro osób jest jednak takich co kupują smartfony pod względem ceny i Ci wybierają różnych Producentów, którzy rozpychają się łokciami, aby jak najwięcej ludzi kupiło ich smartfony.
Proszę Cię...Wydaje mi sie ze poprostu uzywam telefonu czesciej niz pozostali.
....Oczywiście, liczniki oraz "planowane postarzanie" (napewno znasz dokumenalne filmy) to już spisek znany od lat. Dobrrze o tym wiesz. Mają go nietylko telefony, ale niemal każde elektroniczne urządzenie. HUI też. Trzeba kupić nowy, albo znajdź magika (w Rosji - o tym też jest w dokumentach) i zresetuj licznikPodejzewam ze samsung ma wgrane licznik systemowy, ktory nakazuje sie zepsoc po wypracowanycb ilus godzinach. Huawei swiezak i jeszcze nie ogarneli tego.
....Oczywiście, liczniki oraz "planowane postarzanie" (napewno znasz dokumenalne filmy) to już spisek znany od lat. Dobrrze o tym wiesz. Mają go nietylko telefony, ale niemal każde elektroniczne urządzenie. HUI też. Trzeba kupić nowy, albo znajdź magika (w Rosji - o tym też jest w dokumentach) i zresetuj licznik![]()
Sam Samsung mawiał?W sensie, że kto? Cała firma czy prezes Samsunga?
Lolo wprost napisał, że nie lubi Samsunga. Nie chcę mi się szukać tego posta, ale tak byloJa nie jestem uprzedzony do innej marki. Tutaj już przyzwyczajenie robi swoje. Armanig dobrze to ujął. Nie potrzebuje telefonu, który jest najlepszy z wszystkich, a telefon, który jest najlepszy dla mnie. Obecnie jest to S9+ i nie widzę powodu wymiany na S10 czy jakiś inny w tej chwili. Chyba, że za darmo to wezmę Note 10 Plus, żeby mieć rysik
![]()