edekzkk napisał:Kiedy Twój był wysłany? DHL czy GLS?
dołączam się do pytania
kto w Polsce dostarczył?
edekzkk napisał:Kiedy Twój był wysłany? DHL czy GLS?
qqlek napisał:dołączam się do pytania
kto w Polsce dostarczył?
Czegoś nie rozumiempitates napisał:Witam dzisiaj dostałem paczke powiem tak pudełko z zawaroscią wygląda super ale reszta to tak na szybko to kicha przynajmniej konfiguracja brak polskiego jezyka i UWAGA !!!!!!!!!!!! przy instalacji nie pyta się czy może sformatować dysk tylko formatuje bez pytania ??????
to tak na szybko nie sprawdzałem jeszcze na playerze
Pozdrawiam !!!!
rickrysz napisał:Witam wszystkich !
Mój X połączony jest z kompem siecią po kablu.Filmy HD 1080 mkv /1920x800/
lecą bez problemu.Natomiast 1920x1080 m2ts cały czas rwie.Gdy ustawię na 720p-nie szarpie,ale widać podczas ruchu spowolnienia.Wnioskuję,że to ma związek z transferem.Pytanie- czy dokupując wewn.HDD,sytuacja ulegnie poprawie .Pytanie drugie, czy z kolei zewn.dysk /praktyczniejszy/ coś by zmienił?.
Mój soft to 2.02
pozdrawiam rickrysz...
sbrzuc napisał:Faktycznie, papierowej instrukcji po polsku nie było, ale potem cały interfejs już w naszym ojczystym da się obsługiwać.
To po co piszesz w temacie o Xtreamerze?!qqlek napisał:to jest soft do Xtreamera
a ja pytam o etrayZ
Improvements
1. NFS shares mounted via WEB GUI will be displayed in “Media Library->Network Shares”
- It has been moved from “Favorites” to “Network Shares”
- You can add a NSF mounted directory to “Favorites” by pressing “FUNC->Add to Favorites”
2. Photo preview EXIF info font size increased.
Bugs Fixed:
1. Xtreamer crashes or reboots during video playback or when starting a next file. Fixed.
2. Thumbnail display bug. Fixed.
3. “Forbidden” symbol removed during reconnecting to network.
4. “DELETE(3)” button blocked in “Favorites” menu.