xbox one czy naprawdę warto?

Status
Zamknięty.

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Armanig
Mogę dać Ci kilka wskazówek gdybyś chciał pograć w fifę fut champions i ugrać fajna rangę:) Fifa 18 to przede wszystkim obrona i dobrze zbilansowany skład. Wielu graczy nie ogarnia, że fifa nie polega na bieganiu za zawodnikiem, który ma piłkę, a wręcz przeciwnie za odcinaniem możliwości rozgrywania czy kontrowania. Blokujemy przeciwników aby nie mieli do kogo podać i prędzej czy później pc odbierze piłkę przy pomocy klawiszy pressingu itd.

Poza tym zbilansowany zespół to podstawa. Zawodnicy na każdej pozycji z wysoką pracowitością w ataku czy obronie.

Forzę ograłem wszystkie części, 7 z hdr to miazga.

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Pakolo, ja ostatni raz w Fife grałem lata temu, robiłem rozpiski, co, gdzie i jak.
Oni już tak rozwinęli tą grę, że dałem sobie spokój. Brak czasu, ale spokojnie, kiedyś może siądę i Ci nałotam bramek ; )

Widzę,że nawet filmik wrzuciłeś ;)

Na żywo na 21:9 wygląda to bajecznie, cukierkowo. Coś zrobili z kolorami - jest ultra kolorowo, ale 21:9 robi robotę, szczególnie myk z motorami.
YT też obnaża jakość, odpaliłem ten film u siebie na pełnym ekranie i nijak ma się to do jakości na żywca.
Fajny myk z akcją na motorach, ale grać w to nie zamierzam dalej. Za dużo tam arcade ; )

Wreckfest to dla mnie nr.1 fizyka - uszkodzenia!, grafika, gameplay, online. Miód się wylewa.
Nie wiem jak to wygląda na konsolach, ale na PC jako całość, to dla mnie nr.1

Pakolo

Well-known member
Bez reklam
Ja mam na półce kilka gierek jeszcze do ogrania, a tu nowe tytuły wchodzą i nie wiem czy mi zimy wystarczy:D

armanig

Klub HDTV.com.pl
VIP
Pakolo, właśnie widzę, ale to chyba nie pudelkowe wydania?
Znam tą ofertę, bo śledzą na bieżąco.
Problem jest taki, że chyba chciałabym wersję Gold, a ta jest z BF1 którego już mam na PC.
Chce też Forze. Muszę najpierw obadać co i jak wizualnie, wiadomo o co chodzi : )
Rdr2 wiadomo, to i tak mus.
Gearsy mnie też bardzo interesują, jak to wygląda teraz?
Kiedys to było coś. No i Halo nr. 1 dla mnie i za to właśnie lubię Xb, ale to było lata temu.

Status
Zamknięty.
Do góry