Przepinanie kabli też nie jest złe, pod warunkiem że mamy dobry dostęp i banany
Przepinanie kabli też nie jest złe, pod warunkiem że mamy dobry dostęp i banany![]()
Dorzucę swoje gratulacje - GRATULACJE pięknego klocka w zestawie KDJuż jest![]()
Heh, mam podobnieTroche to glupie ale strasznie cieszy mnie to i rajcuje jak ktos z forumowiczow cos fajnego nabedzie heh![]()
Zazdroszcze, tez bym chcial wzmacniacz stereo![]()
Ło rany, koledzy, pośladki spiąć i wzmaka zakupić - że tak się wyrażęMoże i my kiedyś tego doczekamy![]()
Ograniczenia narzucamy sami sobie. To my tworzymy sobie granice i boimy się je przekraczać. Jeśli mocno czegoś chcemy to to osiągniemy. Więcej wiary i optymizmułatwo powiedzieć gorzej zrobić hehe![]()
Eghm.. tutaj już koledzy napisali, ja też dorzucę. Słyszałem tego wzmaka. Że tak ujmę - d*py nie urywa. Co z tego że wzmak, jeśli dorzucając parę zł naprawdę masz skok jakościowy? CA wspomniany to tylko przykład. Cała masa innych firm czeka na odsłuch. Nie upieraj się tak przy tym Denonie.Ja podjalem decyzje, sprzedaje kino i kupuje PMA720 do DCD.
+1 dla KrzyśkaNo coś Ty? Przecież bez Ciebie to temat "Kalibracja kina domowego - dyskusja" umrze śmiercią naturalną![]()
Oczywiście że TAK. Tylko dorzucając kilka zł gra to jeszcze klasę lepiej. A posiadanie sprzętu już powinno Ciebie nauczyć, że chce się kupić i mieć spokój na jakiś czas, a nie znów po krótkim okresie bawić się w zmiany. Kup raz dobrze na dłuższy niż rok czas.BTW. chyba PMA720 zagra jednak lepiej od amplitunera za 2000zl nie?
Paweł ja bym stawiał na Qed lub Melodika ale wydaje mi się że za 200zeta to z używek wyszarpiesz coś fajniejszego,ale to tylko moje zdanie.Pozdrawiam.
QEDa są całkiem ciekawe i jak coś to mamy![]()
Lepiej ekranowane i trochę sreberkaBędę pamiętałCzy jest sens dopłacać do PERFORMANCE AUDIO 2?