Wybór 65" wśród flagowców

rafcio76r

New member
Bez reklam
Tymczasem Panasonic Polska ostro w kulki sobie leci z cenami. Najniższy sensowny model 58DX750 kosztuje najtaniej ok. 6200 zł, a 58DX780 - ok. 6360 zł. Ten ostatni model w molochach typu MM czy Saturn cenę ma wywaloną w kosmos - grubo ponad 7k. Zwyczajne zdzierstwo i tyle, tym bardziej, że ceny Samsungów, Soniaków czy LG systematycznie idą w dół, a w przypadku Panasa 58DX750/780 cena stoi w miejscu.

katoeudezet

New member
Kontaktowali sie ze mną raz jeszcze mailowo.Czyli jest opcja dostawy.
Dla zainteresowanych
" The 7 year warranty is 5 years Panasonic followd by 2 years TPS. The Panasonic warranty is applicable in EU memeber countries while the additional 2 years is only for UK customers. I hope this helps.
Please phone us on 0161 344 0123 to discuss delivery options. Ask for Harvey. Thanks "

Szczerze to bym tez chyba nie ryzykował zakupu z wysyłka do Pl.
Tutaj jak cos nie halo to kuriera wysyłają po tv a w Pl to pewnie juz inaczej

WuMike

New member
Bez reklam
Pogubiłem się. Ile kosztuje transport?

Jeżeli gwarancja jest producenta, pierwsze 5 lat, to przecież nie ma opcji wysyłania sprzętu do UK pod warunkiem, że jest podbita gwarancja Panasonic. Zresztą, tv tej marki nie psują się :)

koniefka

New member
Przecież piszą, że 5 lat gwarancji w całej UE, a dodatkowe 2 lata dla klientów z UK więc odsyłać nie trzeba.
W takiej cenie 5 lat gwary w zupełności mi wystarczy.

pantomima

Banned
Oj psuja sie i nie tylko Panasonica ;)

katoeudezet - sprecyzuaj co masz na mysli mowiac ze "w pl to pewnie juz inaczej" ...

Masz na mysli serwi i obsluge czy okres gwarancyjny ?

Salah Ad-Din

New member
Zrobili Państwo zakupy za granicą, a koszt przesyłki jest wysoki? A może trzeba odebrać przesyłkę, na co nikt nie ma czasu? Mobi-Travel zna te problemy i wiele innych. Wychodząc naprzeciw potrzebom klientów wprowadziliśmy usługę odbioru zakupów.

Jeśli kupują Państwo na zagranicznych serwisach aukcyjnych jak eBay lub robią często zakupy w zagranicznych sklepach to z pewnością skorzystają Państwo z usług Mobi-Travel.

Koszt każdego zlecenia jest wyliczany indywidualnie, ze względu na różnorodność odbieranych towarów.

Informacje wymagane przez naszą firmę to:

a) Imię i Nazwisko osoby zlecającej odbiór
b) Telefon osoby zlecającej odbiór
c) Adres na jaki mamy dostarczyć odebrane zakupy
d) Imię i nazwisko lub nazwa punku z którego mamy odebrać zakupy
e) Telefon do osoby wydającej zakupy
f) Adres z którego mamy odebrać zakupy
g) Krótki opis zakupów które mają być odebrane

Oferta transportu z Polski do Anglii i z Anglii do Polski

a w sumie to ilu nas jest chętnych ?

Ostatnia edycja:

VergilSparda

New member
Ja się ciągle waham chociaż wiem, że prędzej się nakład tego modelu cały sprzeda niż cena w Polsce spadnie do takiego poziomu.
Zna ktoś minimalny rozstaw nóżek w tym modelu? Szafka dość wąska a wiercenie świeżo po remoncie średnio mi się podoba

Ostatnia edycja:

katoeudezet

New member
Oj psuja sie i nie tylko Panasonica ;)

katoeudezet - sprecyzuaj co masz na mysli mowiac ze "w pl to pewnie juz inaczej" ...

Masz na mysli serwi i obsluge czy okres gwarancyjny ?

Serwis, jak cos sie popsuje to wysyłają kuriera po tv. Jak nie naprawia dostajesz nowy a jak go juz po kilku latach nie ma na rynku to musza Ci dać zblizony parametrami.
Ludzie tak tu często wymieniają tv.
Moj 50gt30 chodzi 6rok i niestety dalej w formie ;)

katoeudezet

New member
Zrobili Państwo zakupy za granicą, a koszt przesyłki jest wysoki? A może trzeba odebrać przesyłkę, na co nikt nie ma czasu? Mobi-Travel zna te problemy i wiele innych. Wychodząc naprzeciw potrzebom klientów wprowadziliśmy usługę odbioru zakupów.

Jeśli kupują Państwo na zagranicznych serwisach aukcyjnych jak eBay lub robią często zakupy w zagranicznych sklepach to z pewnością skorzystają Państwo z usług Mobi-Travel.

Koszt każdego zlecenia jest wyliczany indywidualnie, ze względu na różnorodność odbieranych towarów.

Informacje wymagane przez naszą firmę to:

a) Imię i Nazwisko osoby zlecającej odbiór
b) Telefon osoby zlecającej odbiór
c) Adres na jaki mamy dostarczyć odebrane zakupy
d) Imię i nazwisko lub nazwa punku z którego mamy odebrać zakupy
e) Telefon do osoby wydającej zakupy
f) Adres z którego mamy odebrać zakupy
g) Krótki opis zakupów które mają być odebrane

Oferta transportu z Polski do Anglii i z Anglii do Polski

a w sumie to ilu nas jest chętnych ?

Jak cos to dajcie znać ja swój zostawię tutaj na pewno bylbyy upust przy kilku sztukach

barburian

New member
Bez reklam
Jak pisałem wcześniej Jeśli gwarancja EU Panasonic jest podbita przez sklep sprzedający w UK to Panasonic Polska taką gwarancję uznaje i nie trzeba wysyłać TV do naprawy w UK, to by był absurd jakiś.
Na Black Friday ceny powinny być jeszcze niższe.
A może znacie jakieś Hurtownie RTV w Polsce które dostarczają do sklepów i może trzeba tam popytać o cenę przy zakupie grupowym ?

pantomima

Banned
Serwis, jak cos sie popsuje to wysyłają kuriera po tv. Jak nie naprawia dostajesz nowy a jak go juz po kilku latach nie ma na rynku to musza Ci dać zblizony parametrami.
Ludzie tak tu często wymieniają tv.
Moj 50gt30 chodzi 6rok i niestety dalej w formie ;)

Wiem jak to funkcjonuje. Oddawalem juz dwie plazmy Panasonica do serwisu ;)

Nadal nie rozumie co miales na mysli mowiac "Tutaj jak cos nie halo to kuriera wysyłają po tv a w Pl to pewnie juz inaczej".

"Tutaj" tzn w Uk ?
Wydaje mi sie ze wszedzie procedura wyglada tak samo , czyli dojazd serwisanta do konsumenta w obrebie 50km od najblizszego autoryzowanego punktu serwisowego, powyzej 50km wysylaja kuriera .
Standard .

Ostatnia edycja:
Do góry