Oglądam na tym TV jedynie dvd. Mam zamiar kupić do niego laptopa Sony Vaio z Blueray dla materiałów HD lub fullHD via HDMI (to będzie chyba lepsza inwestycja niz wybor PS3).
Narazie nie udało mi sie ustawić tunera DVB-t(dziwne ale nie mogę dorwać tej opcji w menu ,cos sie nie zgadza śledząc instrukcję ).
Nie wiem czemu ,ale TV sie obraca na podstawie o x kąt jedynie w jednym kierunku (może tak ma być? bo w instrukcji nic na ten temat nie znalazłem)
Pilot jest calkiem fajny , maly i zgrabny.Fortepianowy plastik na pilocie może z czasem ulec zarysowaniom itp. Dolne przyciski do Ambilight mają warstwę srebrnej farby (wiec pewnie szybko zejdzie) .
Natural Motion HD przy dynamicznych scenach naprawdę daje czadu (powiedzmy że kamera szybko sie przesuwa itp, eliminuje skoki klatek video).
Pixel Plus HD - nie wiem czemu ale w menu nie pisze Pixel Plus 3 HD) ,w niektórych starych filmach DVD daje poprawę (ostre krawędzie ,cos ala sharpening + wzmocnione kolorki)
Na dzien dzisiejszy nie dostrzeglem wadliwych pixeli , wiec moge sie cieszyc
. Nie widac plam od lamp podwietlajacych lcd (ogromny plus jak dla mnie).
Miło się przegląda fotki z usb (jedyna wada to wolna reakcja przy zoomie ,czy panowaniu (przesuwaniu zoomowanego obrazu, dostrzegalne przy duzych plikach JPG >2-3 mb).
MP3 ładnie gra na głośnikach wOOx, chociaż nie znalazłem jak narazie opcji przewijania/skanowania muzyki (chyba jest tylko play,stop,next,previous).
Ambilight można mieć włączone przy nieaktywnym lcd ,wiec mamy fajną nocną lampkę.