MOCOWANIE DRUGIEGO KONWERTERA "ZEZ" 1 (1638033941) - Aukcje internetowe Allegro, do tego drugi konwerter ,może być Twin , lub Quad( na przyszłość) , oraz dwa przełączniki DiSEqC.
Mim zdaniem - tak.Witam
W najblizszych dniach chcialbym zakupic N-ke full pakiet+turbodekoder. Mam do was 2 pytania:
1. Czy n jest teraz najlepszym wyjsciem (czy moze CP albo C+)
Słusznie. Kup jakąś czaszę o wielkości między 85 a 90 cm i konwerter twin monoblock - będziesz mógł wówczas odbierać nie tylko programy z Hotbirda, ale i z Astry.2. Nie chce brac anteny i tych innych pierdol od n po slyszalem ze sa dupne wiec prosze was od podanie aukcji allegro z talerzem,kablami i co tam jeszcze jest potrzebne.
N-ka to jedyna platforma, która ma oficjalne forum, gdzie są zarejestrowane tysiące użytkowników (aktualnie ok. 30 tys.), a i przedstawiciele operatora się udzielają. Adres tego forum, to nhdtv.pl.3. Czy nie macie jakis wiekszych problemow z obsluga klienta, sygnalem
Możesz zadzwonić do nich i powiedzieć że chcesz złożyć wypowiedzenie i najprawdopodobniej dostaniesz ofertę utrzymaniową. Z tego co się orientuję czasem dobrze jest odrzucić pierwszą ofertę i poczekać na lepsze warunki, no chyba że odpowiadają.
Możesz tez wysłać wypowiedzenie poleconym
telewizja nowej generacji n
ul. Josepha Conrada 37
31-357 Kraków
i wtedy też dzwoni Dział Utrzymania Klienta i proponują przedłużenie na korzystnych warunkach.
Polecam forum N - > umowa i regulamin - n telewizja nowej generacji na pewno znajdziesz to co Ci się przyda
Byłem w identycznej sytuacji. Przy kolejnej rozmowie powiedziałem, że "na oficjalnym forum telewizji n dowiedziałem się od konsultantów, że mogę dostać obniżony abonament, kanały n film hd i n film hd2 na 7mcy oraz upgrade do dekodera na soft turbo tak więc raczej temu panu podziękuję i sam skontaktuje się z konsultantem, który zgodzi się na te warunki." Pan po drugiej stronie natychmiast powiedział, że "wyjątkowo tym razem dorzuci mi soft turbo"...
Wystarczy powalczyć
Edit: Żeby była jasność - nie ściemniałem konsulatanta, wystarczy poszperać na forum n.
No to jeśli uważasz że 48 pln plus nfilm hd to zła propozycja to wez sobie CP albo CyfrePan konsultant powiedział mi dzisiaj ŻE NIE MA MOŻLIWOŚCI upgrade do dekodera na soft turbo przy abonamencie jaki mi zaoferował :niewiem:, jedynie przy większym za 68 zł (łącznie z hbo itp.), oraz że i tak proponuje mi SUPER ofertę. Powiedziałem mu że na chwilę obecną BARDZO mu dziękuję, mam czas do końca lipca (wtedy kończy mi się umowa) i wtedy podejmę decyzję Stwierdził że zadzwoni po raz kolejny za tydzień... Chyba naprawdę zrezygnuję, bo tak szczerze to autentycznie nic ciekawego nie proponują (jedynie obniżka abonamentu z 54 na 48 zł + n film hd który pomimo rezygnacji z niego 3 m-ce temu nadal odbieram)
No to jeśli uważasz że 48 pln plus nfilm hd to zła propozycja to wez sobie CP albo Cyfre
To nie ja cuduję bo mi to odpowiada za 48 pln,tylko kolega sebastian pisał że chciał jeszcze soft.Tych kanałów Polsat nie wypuści z łap. Jak skońćzą nadawać testowo to do N ma trafić tylko Polsat Sport Info.
maniekn274 zostaw sobie tą ofertę za 48 zł i nie cuduj. Softu turbo nie chcę za darmo. Jak coś się sypie to zawsze w turbo. 48 zł za wszystkie pakiety oprócz premium, do tego dekoder z PVR i nic do szczęścia nie potrzeba. Chyba, że ktos poza TV życia nie ma.