Nie musisz tego robić koniecznie z lini komend, mozna posluzyc sie jakimś dobrym edytorem jak chocby ultraedit (jest zgodny z wymogami linuxa co do spacji, znakow enter,przechodzenia do kolejnej lini etc)
nim wyedytować plik i przerzucic po ftp w odpowiednie miejsce na WD pamietając o nadaniu odpowiednich atrybutow
Pliki mam już gotowe ,wcześniej przygotowałem je w notepad2 to taki rozbudowany notatnik.
Próbowałem kiedyś tak jak piszesz po ftp programem filezilla, program łączy się z playerem ale wysyła jakieś błędy.
Próbuje skorzystać z dobrodziejstw nowego fw i przenieść wszystkie podcasty z iTunes do playera tak żeby się same aktualizowały.
Można tego dokonać w bardzo łatwy sposób pod warunkiem znajomości Linuksa.
Gdy połączymy się z playerem np: programem putty, ja używam Cisco magic pro.
Następnie wchodzimy do zakładki umsp config /daily-podcasts i na samym dole mamy iTunes subscription importer.Z biblioteki iTunes eksportujemy całą bibliotekę do pliku z rozszerzeniem .opml następnie upload.
Na ostatniej planszy pojawia się to:
Do the following:
1 .From the command line of the WDTV run the following command:
config_tool -c DAILY_PODCASTS_XML=/conf/daily-podcasts.xml
2 .Create the file /conf/daily-podcasts.xml on your WDTV and add the contents below. If the file already exists, delete everything in the file and copy the contents below into it.
3 .From the web frontend for the WDTV, click the "config" link under the UPnP icon, click the "daily-podcasts" link, and click the "enabled" radio button. Reboot your WDTV and your podcasts will show up under "Audio > Media Servers > UMSP".
Jedyne czego nie potrafię to punkt 2.
Może jest ktoś kto już korzystał z dobrodziejstw tego pluginu ?