Nie wiem czy mogę podać linka do innej strony - ale przecież do żadna konkurencja tylko strona z innej kategorii: www.wdc.com/wdtvlive_prerelease/ (chwilowo nie działa) oraz WDTV Forum - WDTV Media Player - Index
Nie wiem czy mogę podać linka do innej strony - ale przecież do żadna konkurencja tylko strona z innej kategorii: www.wdc.com/wdtvlive_prerelease/ (chwilowo nie działa) oraz WDTV Forum - WDTV Media Player - Index
Czy da się w WDeku regulować głośność? Gdzieś wyczytałem, że nie...
Szukam jakiegoś małego i prostego playerka dla siostry. Powiedziała że musi mieć potencjometr, bo nie chce trzymać w ręku dwóch pilotów W sumie racja... Jeżeli WDek nie ma to kupię jej O!Playa, a jak ma to się będę zastanawiał
Świeżo zakupiony dysk zewnętrzny WD Elements Desktop 1,5tb nie chce współpracować z WD TV Live... WD Live go po prostu nie widzi - nie włącza się "znaczek" usb (czasem chwilę po włączeniu kabla usb mignie na ułamek sekundy), nie ma go w do wyboru w menu ... z dyskiem 120GB, czy pendrivami nie ma problemu ... Komputer oczywiście widzi w/w dysk 1,5 TB bez żadnych problemów - po prostu plug&play...
Czy ktoś miał podobny problem, ew jakieś pomysły co z tym zrobić ???
Dysk jest na liście kompatybilności z WD Live, do "odtwarzacza" wgrane najnowsze oprogramowanie ... co jeszcze można zrobić ?
Pomóżcie - dysk kupiony tylko i wyłącznie do współpracy z Wd Live i taka kicha ...
z tego co pamietam, kiedys byl zakaz stosowanie tego
formatowanie niskopoziomowe
ja nie polecam
Gdzie go można znaleźć? Są też jakieś inne dodatki?jest plugin volume control
Właściciel forum naobiecywał sporo i się nie wywiązał.
Pobrał jakieś zaliczki na poczet rozwoju forum.
Po kilku miesiącach braku jakiegokolwiek postępu ludzie zaczęli się dopytywać o nowe fw to zamknął stragan.
ps.
Czy ktoś mógłby podać linka do nowej bety ?
Witam.
Ja właśnie w tej sprawie, nie chodzi mi tu o kasą na kilka dobry browarów, którą wspomogłem autora niedokończonego projektu ale o to, że szukam czegoś lepszego. Mam obecnie wgramy soft tego uciekiniera a w nim opcję dostępu do Tube8. W zamyśle autorów dostęp do niej miał być chroniony PINem ze wględu na dzieci. A w obecnej wersji projektu nie jest i szukam czego bez tej funkcji ale z rozszerzoną ogólną funkcjonalnością.
Nie śledzę wątka na bieżąco, dlatego uprzejmie proszę o poradę co warto zainstalować ? Zależy mi przede wszystkim na dość bogatym interfejsie graficznym (automatyczne ściągnie okładem i/lub napisów, oceny , opisy itp)
edytuj plik wdtv.ver
P.S. malo szczegolow w pytaniu, wiec malo szczegolow w odpowiedzi...