himilsbach
New member
Jaki rodzaj dysku
Czy dyskamusi być z własnym zasilaniem bo nie wiem jaki kupić. Interesuje mnie 250 giga
Czy dyskamusi być z własnym zasilaniem bo nie wiem jaki kupić. Interesuje mnie 250 giga
3,5" - każdy musiCzy dyskamusi być z własnym zasilaniem bo nie wiem jaki kupić. Interesuje mnie 250 giga
Dzięki za odpowiedz3,5" - każdy musi
2,5" - nie potrzeba
.
Wiadomość, która właśnie została dodana:
---Cytat (Orginał przez chato.pl)---
3,5" - każdy musi
2,5" - nie potrzeba
---Koniec Cytatu---
Dzięki za odpowiedz
Witam,
czy istnieje możliwość regulacji napisów wyświetlanych na ekranie ?
Chodzi mi o wysokość
Jestem zdecydowany na zakup tego urządzenia ale mam ostatnie pytanie czy sprzęt się bardzo grzeje,i czy płynnie odtwarza 1080p mkv.
Dzięki teraz już wszystko wiem biorę na 100 procent zamówienie zostało złożone, dla mnie najważniejsza też jest cisza.Powinienes przejrzec caly ten topic, nie jest tego zbyt duzo...
Wtedy bez zbednych pytan wiedzialbys, ze nie.
Dowiedzialbys sie tez ze napisy wewnetrzne sa na samym dole, a zewnetrzne troche wyzej i moze zauwazylbys fotki pokazujace to w praktyce^^
Po kablu i z podpietych dyskow mkv 1080p smiga plynnie. Po wifi moze byc juz gorzej.
Jak by zbyt mocno sie grzal to by sie zawieszal, a tak nie jest, wiec nie ma sie co tym przejmowac. Najwazniejsze ze ma pasywne chlodzenie i nie slychac wnerwiajacych wentylatorkow jak w innych playerach.
a może popcorn?Przejrzałem 45 stron tego topicu i stwierdzam że od razu gdy kupię TV, kupuje ten kombajn multimedialny. Wszystko tak jak chce. Jak wyjdą jakieś problemy w praniu, dam znać i mam nadzieje że uzyskam odpowiedź.
a może popcorn?![]()
,troszkę mnie to zmartwiłoMam pyrtanie czy jakość obrazu mkv jest gorsza od jakośći mkv puszczanego z odtwarzacza LG370
,troszkę mnie to zmartwiło
Przeczytałem już 2 razy te 46 stron by nikt nie zarzucił,że to już było a więc wd śmiga i odtwarz wszystko z USB, najnowszy soft 17, podłączyłem do sieci ( kabelek do routera i wd) do WD wpiąłem wifi usb - no i wszystko pięknie ustawienia sieci wykryte automatycznie dostęp do Youtube i pozostałych (zdjęcia i radio ) OK. natomiast gdy chcę połączyć się ze swoim stacjonarnym kompem wyświetla mi bym podał login i hasło - wpisuję i za każdym razem wyskakuje błąd.
W ustawieniach kompa jest wszystko udostępnione to co trzeba w usługach też, konto "Gościa" włączone, login wpisuje normalnie duzymi literami natomiast jak wpiszę hasło (5 gwiazdkowe) to po zatwierdzeniu w rubryce hasło wyskakuje chyba z 16 gwiazdek no i oczywiście nie mogę się zalogować.
Jak ktoś miał to samo to niech mi podpowie jak wejść na dysk komputera stacjonarnego.
No to spoko bo rano zamówiłem sprzęt i czekam,a informację taką wyczytałem na innym forum pewnie chodziło o wd1.Mnie zmartwilo ze zadales pytanie i sam sobie na nie w dziwny sposob odpowiedziales :/
Raczej nie bedzie gorzej, czemu mialo by byc?
Ja czytalem np. o artefaktach przy 1080p na LG370.
Prawidlowe pytanie powinno brzmiec raczej - czy LG370 moze dorownac WD'kowi w jakosci odtwarzania plikow mkv?