BitTornado
New member
no wlasnie niemam, a co takiego poprawili ?Dreamerek napisał:A masz aktualną wersję oprogramowania? Bo to już poprawili...
no wlasnie niemam, a co takiego poprawili ?Dreamerek napisał:A masz aktualną wersję oprogramowania? Bo to już poprawili...
BitTornado napisał:Witam! mam maly problem zakupilem dysk twardy Cnmemory 3,5 do otwarzacza wd tv, i chodzi mi oto ze po wylaczeniu playera dysk caly czas pracuje i kreci sie talerz, co zrobic zeby go nie popsuc, wylaczac odrazu z pradu albo najpierw odinstalowac dysk w Wd playerze?
arturovw napisał:Okładki już mi WD pokazuje, tylko nie wiem dlaczego jak mam katalog z filmem to okładka nie jest wyświetlana na całej płaszczyźnie folderu tylko jest wypośrodkowana.Dokładnie wygląda to tak że widzę okładkę ale też u góry jak i jej dołu kawałek folderu. Czy Wiecie może jak poprawić te drobne niedociągnięcia kosmetyczne ?
actchris napisał:Masz dysk 3.5" i one mając zewnętrze zasilanie nie wyłączają się same, trzeba odpiąć zasilanie albo skorzystać z wyłącznika.
Dyski które się same potrafią wyłączyć są 2.5" i pobierają zasilanie z USB
Niestety nie wszystkie dyski 2.5" potrafią się wyłączyć, mam dysk hitachi w obudowie optimus easy backup i on nie wyłącza się.Dyski które się same potrafią wyłączyć są 2.5" i pobierają zasilanie z USB
Najprawdopodobniej mówisz o makroblokach, pewnie encoderzy przekroczyli maksymalną ilość ref frames dla tej rozdzielczości (u mnie tak samo było ze Shrekiem, też PLDub, chyba ten sam release).petrumi napisał:2. pojawiają mi się piksele w polskich rippach 1920x1080 (epoka lodowcowa, shrek 1 & 2 - obie wersje z dubbingiem. Czy to dysk nie daje rady czy słaba jakość ripów?
pliki: Shrek._2001_.1080p.HD-Re.AC3.x264.PL.DUB.by.dzej
Shrek.2.DubPL.2004.FullHD.1080p.x264.AC3.aditonix
Jeśli dźwięk masz w DTSie, uzyskasz go tylko puszczając optykiem do amplitunera. W przeciwnym wypadku, po HDMI usłyszysz tylko AC3.3. nie mam dźwięku w niektórych plikach .ts (seria IMAX)
pawlog napisał:Witam
Używam WDTV od około 2 miesięcy, ogólnie jestem bardzo zadowolony nie miałem jak dotąd żadnego problemu z jakimkolwiek filmem, nie wazne 1080p, czy zwykły divx, jednak denerwuje mnie od czasu do czasu taka rzecz.
WDTV nie "słucha pilota" nie moge wlaczyc go, lub jak jest wlaczony, w glownym menu dam w dol lub inny kierunek to przeskakuje nie o raz lecz o kilka lub klikanascie ciezko trafic na to co sie chce wlaczyc.
Jest to przypadek doscyc rzedki 1-2 razy na tydzien pomaga natychmiast odłaczenie od proadu i wlaczenie ponownie.
Ciekawy jestem czy wy tez cos takiego zauwazyliscie?
kn83 napisał:Mam pytanie odnosnie fw z obsłogą txt , jaka jest jakosc napisów txt porównywalna z srt??Czy gdy podniesiemy film do góry napisy znikają??Zastanawiam sie nad wgraniem i nie wiem czy warto bo czyta tylko fps 23.976a mam pare filmów z innym chyba ze mozna to jakos ustawic??