victoirex33
New member
Ja także zostalam oszukana. Dyspozycja do banku zlozona, zobaczymy. Nie wiem czy zglaszac to na policje czy nie...
Nie ma na co czekać. Trzeba zgłosić. Towaru na pewno nie wyślą.Ja także zostalam oszukana. Dyspozycja do banku zlozona, zobaczymy. Nie wiem czy zglaszac to na policje czy nie...
Odnośnie punktu #2 - faktycznie, bank w Tychach wie już o tym niecnym procederze i blokuje przelewy (dzwoniłam do nich i mi ten fakt potwierdzono).2/ Skontaktowałem się z baniem SKOK w Sopocie (Główna Kasa), tel. 58 550 96 00 i tam po podaniu nr konta bankowego tego złodzieja dostałem nr tel. do SKOK PIAST w Tychach (tel. 32 218 00 19), gdzie został założony rachunek bankowy, na który wpływają Nasze pieniądze za te zakupy: tu dowiedziałem się, że sprawa jest Im znana i Bank obecnie blokuje wpływy pieniędzy na to konto, tak aby potem można było je odzyskać oraz co ważne Bank zgłosił sprawę na policję w Tychach do Wydziału PG (tel. 32 325 63 73) - DZWIŃCIE POD TEN NUMER I ZGŁASZAJNE TO PRZSTĘPSTOW (sprawą zajmuje się aspirant p. Wójtowicz - obecnie od dziś na urlopie, ale do pracy wraca za dokładnie 2 tyg. i można kontaktować się z nim osobiście już od dn. 11.08 br pod podany nr tel.)
Pozdrawiam Krzysiek (Gdańsk)
Hej! Byłem wczoraj (28.07 br) na policji i zgłosiłem złodziejskie praktyki ARENDT-24.pl
Dla wszystkich, którzy chcieliby skorzystać z przygotowanego przeze mnie pisma (zgłoszenia) podłączam ten dokument w formacie PDF i WORD w załączniku (mam nadzieję, że załączniki będą dostępne). Wieżę, że moje pismo przyda się Wam, gdy będziecie składali swoje zgłoszenia na policję.
Pozdrawiam Krzysiek (Gdańsk)
Ja jestem umówiony na jutro z policjantem specjalizującym się w tego typu przestępstwach. Jeżeli SKOK zgłosił sprawe na policje to widze szanse na odzyskanie pieniędzy.