U Was też nie działa TVN Player? Przeglądać zawartość można ale przy próbie uruchomienia któregokolwiek programu nic się nie dzieje :hmm: Mam P50ST60E
U mnie takie same problemy wystąpiły na as 650. Nie można było uruchomić żadnego odcinka natomiast menu działało poprawnie. Po zrobieniu ustawień fabrycznych działa poprawnie.
Na DT60e - też działa...Na VT60E wszystko działa....
No właśnie. Dla mnie wręcz zadziwiające jest, że w tak obecnie zaawansowanych telewizorach nie można zapisać konfiguracji do pliku, aby w razie czego szybko przywrócić. Tudzież wygodnie zarządzać wszystkimi opcjami tv przez przegladarkę web, jak w byle routerku za 50zł. Kiedyś dałem sobie trochę upust w topicu TUTAJ....ustawienia fabryczne?! damn... wolałbym żeby się odbyło bo później kalibracja i personalizacja trwa długo.... ale jak się nie da inaczej...
Oczywiście mam tv 55st60.cześć
mam st55. czy jest szansa zainstalować Player'a na telewizor ?
Soft pokazuje, że jest aktualny, a w apps nigdzie nie widzę tej aplikacji.
Dzieki
m.
Ja mam DT60 i też ciągle pokazuje, że soft jest aktualny. Od chyba przeszło 1,5 roku. I nie spodziewam się, aby w tej kwestii już się cokolwiek kiedyś zmieniło... Co najwyżej w brak dostępu do serwera...Soft pokazuje, że jest aktualny
A zaglądałeś w Viera Market, czy jakoś tak? (teraz jestem z dala od swojego tv)w apps nigdzie nie widzę tej aplikacji.