Moze masz ściagnięte sterowniki z błedem,jak je sciągałeś?
Pozdrawiam
Scignalem z oficjalnej strony Philipsa. Tv oddany do serwisu, narazie czekam. Koszt naprawy okolo 500zl.
Pozdrawiam
Moze masz ściagnięte sterowniki z błedem,jak je sciągałeś?
Pozdrawiam
dolacze sie do tego postu,pomurzcie blagam tv mam po gwarancji nie dziala pilot ani przyciski. Jak w takim razie zainstalowac softa???w jaki sposób to zrobiłeś jak pilot i przyciski z boku tv nie działaja pozdrawiam i zdradz ta tajemnice
witam
mój tv to model pfl3007h . Dolegliwość podobna, nie działa ani pilot, ani przyciski boczne. Wcześniej włączał się po odłączeniu i ponownym podłączeniu do kontaktu. Wówczas pilot działał przez ok 5s. W tej chwili tv nie reaguje. Gdy odłączam i podłączam do sieci, świeci sie jedynie czerwona lampka. Tv sie nie włącza czy ktoś zetknal sie z podobnym problemem ? Czy ktoś poradził sobie z nim? Bardzo proszę o odpowiedz )
Witam.
Padł mi Philips PFL 6007k. Z dnia na dzień przestał reagować na przyciski pilota i przycisków z tyłu obudowy. Po podłączeniu TV do sieci przez kilka sekund po wciśnięciu obojętnie jakiego przycisku na pilocie migała czerwona dioda ale TV się nie włączał. Po kolejnych kilkunastu sekundach nie było już całkowitej reakcji na pilota ani na przyciski boczne. Dioda co jakiś czas mignęła 2 razy i za chwile to samo i tak już potem w kółko.
ktoś miał lub ma podobny problem?
A Czuby kolego
Witam.
Padł mi Philips PFL 6007k. Z dnia na dzień przestał reagować na przyciski pilota i przycisków z tyłu obudowy. Po podłączeniu TV do sieci przez kilka sekund po wciśnięciu obojętnie jakiego przycisku na pilocie migała czerwona dioda ale TV się nie włączał. Po kolejnych kilkunastu sekundach nie było już całkowitej reakcji na pilota ani na przyciski boczne. Dioda co jakiś czas mignęła 2 razy i za chwile to samo i tak już potem w kółko.
ktoś miał lub ma podobny problem?