Producent zaleca aby pen był ; pusty; więc może być coś na rzeczy. Smutno by było gdyby ;coś; na telewizorku się sp......ło .Ściągnij normalnie plik instalacyjny na dysk komputera. Uruchom go, pokaz gdzie ma się rozpakować (twój pendrive). Odpal go w telewizorze i tyle. Ustawienia pozostają bez zmian, język także . Jeszcze jedno, pen nie musi być pusty, ja miałem wiele innych katalogów i instalacja poszła bez problemu.
w menu powinno byc ustawienie reczne jesli chodzi o kanaly i wybor satelity.Jesli juz znajdziesz ustaw na sateliete HOTBIRD.
Ja w godzinach wieczornych mam 32,za dnia 16 i tez na hd sie przycina.na standard nie.z tym ze kolosalnej różnicy w obrazie nie widzę między standard a hd.Czy uważacie ze net 25mb/s powinien bezproblemowo wyświetlać seriale w HD na tvn player, czy moga wystepować zaburzenia, jak dam jakość na standard jest ok, na HD przycina się chociaz nie zawsze a szczególnie w godzinach wieczornych.
Czy uważacie ze net 25mb/s powinien bezproblemowo wyświetlać seriale w HD na tvn player, czy moga wystepować zaburzenia, jak dam jakość na standard jest ok, na HD przycina się chociaz nie zawsze a szczególnie w godzinach wieczornych.
Jak pisałem mam wieczorem 32 w dzień 16 po kablu i też się ścina.Tylko na tvn player,inne materiały z sieci hd są ok.Pamiętajcie jeszcze o sprawdzeniu przepustowości swojego WiFi. Można mieć łącze nawet i 100Mbps, ale co z tego, jak po WiFi prześle Wam tylko 20 Mbps. Wpływ ma na to odległość od routera, jak i standard łącza (b/g/n) na routerze. Fakt, że sama karta WiFi w TV też ma duży wpływ. Warto sprawdzić, jak ten sam materiał zachowa się po kablu.