Witam,
Poniżej treść mojego maila do Supportu Samsunga
Witam serdecznie,
Od 3 miesięcy jestem posiadaczem telewizora Samsung 40\ C8000 z funkcją Internet TV. Ostatnio zauważyłem, że w sprzedaży pojawił się nowy model Samsung 40\ D8000 z funkcją Smart TV wyposażoną w przeglądarkę internetową. Stąd moje pytanie do państwa, czy istnieje możliwość aktualizacji oprogramowania Internet TV do wersji Smart TV lub pobrania samej przeglądarki internetowej dla Internet TV w Samsung 40\ C8000?
Odpowiedź:
Modele z serii D8000, D7000 i D65000 posiadają przeglądarkę, dzięki
specjalnemu oprogramowaniu, które jest pisane pod ich płytę główną.
Model C8000 posiada inną płytę główna, co wyklucza możliwość zmiany
oprogramowania na takie dostępne w modelach z serii D.
Tak więc lipa.
Sk_uter czy jesteś pewny że w USA jest jakaś aplikacja dla C8000 ?
przy filmach z dysku mam podobnie od czasu jak wgrałem nowy soft - ten z 22 czerwca. na sofcie 1.09 śmigało wszytko aż miło, niestety nie wiem skąd mogę ściągnąc stary soft i czy tv zaakceptuje donwgrade. :/
WItam, miały być kurcze w piątek zeszłego tygodnia, ale grypa nie wybiera
UE65D8000 - 19990 PLN
Tu znajdziesz za 16999pln / 60" - PlazmaCity - SAMSUNG UE60D8000Jesteś pewien, że ta cena to za UE65D8000 a nie przypadkiem za UE60D8000?
Samsung UE60D8000 - Telewizor LED - CENA w RTV EURO AGD
widze ze masz powazny problem,u mnie tez migal,ale ostatnio wgralem nowy soft i nie miga,wiec czekam czy zacznie a moze bedzie ok,dobry mi pomysl podsuneles z tym nagraniem np.na kamere,jak cos to nagram,ja mysle ze mamy wade fabryczna,powini kase zwrocic,u mnie pewnie bedzie bez problemu bo mieszkam w norwegi a tu kase zwracaja.Witam,
Mam pytanie dotyczące problemu z migającym czasami obrazem (przygaśnięcie matrycy na ułamek sekundy). Problem ten był jakiś czas temu opisywany przeze mnie oraz innych (kazikw1, chudy111) i od tamtego czasu pomimo dwóch wizyt w serwisie i wymiany płyty głównej i zasilacza problemu się nie pozbyłem w związku z tym napiszcie proszę jeśli komuś udało się pozbyć tej usterki i co ewentualnie wymienił serwis.
Osobiście czuje się bezsilny bo usterka występuje raz na tydzień lub dwa a po wyłączeniu i ponownym uruchomieniu telewizora najczęściej ustępuje więc nie jestem w stanie pokazać jej w serwisie gdzie objaw ten jak na złość nie występuje. Przy ostatniej wizycie dostarczyłem im płytę z nagraniem usterki ale nic to nie dało a oni twierdzą że jak usterka w ciągu trzech dni w serwisie nie wystąpi to TV jest sprawny i oddają go klientowi i nikt nie będzie siedział całymi dniami wpatrując się czy mój telewizor miga.
Pomocy
No u mnie tez to się co jakiś czas powtarza i pomaga wyłączenie i włączenie to nic nie robię bo mieszkam na Podkarpaciu w Sanoku i tu nie ma serwisu samsunga a nie widzi mi się żeby mi ktoś na tydzień tv zabrał do Rzeszowa , a z drugiej strony jeśli jest wada i widać to choćby na nagrani to tv który kosztował ponad 6000 zł powinni wymienić na nowy , tak robią w cywilizowanych krajach znajomy miał w WB problem z samsungiem to zaproponowali zwrot kasy lub wymianę na nowszy model z tej klasy tv bo jego modelu już nie produkowali. Mam jeszcze 18 miesięcy gwarancji i zobaczymy jak to się rozwinie bo może nic więcej nie będzie się działo a może spierdol... się wszystko.Witam,
Mam pytanie dotyczące problemu z migającym czasami obrazem (przygaśnięcie matrycy na ułamek sekundy). Problem ten był jakiś czas temu opisywany przeze mnie oraz innych (kazikw1, chudy111) i od tamtego czasu pomimo dwóch wizyt w serwisie i wymiany płyty głównej i zasilacza problemu się nie pozbyłem w związku z tym napiszcie proszę jeśli komuś udało się pozbyć tej usterki i co ewentualnie wymienił serwis.
Osobiście czuje się bezsilny bo usterka występuje raz na tydzień lub dwa a po wyłączeniu i ponownym uruchomieniu telewizora najczęściej ustępuje więc nie jestem w stanie pokazać jej w serwisie gdzie objaw ten jak na złość nie występuje. Przy ostatniej wizycie dostarczyłem im płytę z nagraniem usterki ale nic to nie dało a oni twierdzą że jak usterka w ciągu trzech dni w serwisie nie wystąpi to TV jest sprawny i oddają go klientowi i nikt nie będzie siedział całymi dniami wpatrując się czy mój telewizor miga.
Pomocy