A ja widzę sens w czakaniu jeśli po wejściu do sprzedaży serii D spadną ceny serii C o ok 1000 zł. Jednak strasznie kusi mnie by kupić już teraz ( precz szatanie!!!)
Hej.
Dawno nic się tu nie udzielałem, ale od jakiegoś czasu zaczytuję się w forum, gdyż przyszedł czas na pójście z duchem czasu
Obecnie mam LE32m87bd, telewizorek rewelacja, obraz bajeczka, ale przydałby się trochę większy i nowocześniejszy
Po lekturze forum wstępnie padło na le46c750, ale po kontakcie z kolegą, który pracuje w jednym ze sklepów zapadła decyzja o poczekaniu
za miesiąc półtora nowa seria ma sprawić obniżki na modele z poprzedniego roku, więc czekam
No i w tym czekaniu czytam forum i czytam i już mnie korci, aby dołożyć parę zł i zakupić c7000 lub c8000.
Czytając wywnioskowałem, że jak już mam dokładać na led i rezygnować z c750 to już chyba pójdę na całość i kupię c8000
Z drugiej zaś strony zastanawiam się, czy warto pakować tyle kasy w TV:hmm:
Różnica dla oka siedzącego 3,5m [c700 VS c8000] od TV nie będzie tak wielka, a w portfelu ubędzie 2K więcej.
Wiem, że to musi być moja decyzja ile chcę wydać, ale chciałem Was zapytać, czy dokładanie 2k dla bajerów, które mało wpłyną na odbiór, to ma sens...
Korzystam z Ntv.