a ja dostalem oferte na plasme z serii D 43" za 2999pln
pzdr
OK. Tylko że ten wątek dotyczy LED czyli modeli UE.
a ja dostalem oferte na plasme z serii D 43" za 2999pln
pzdr
Dobre pytanie. Ja w UE55C8000 też mam taką akcję, że od czasu do czasu mignie obraz (jakby się na ułamek sekundy wyłączyło podświetlenie led i włączyło ponownie). Z tym EXIT nie próbowałem, może to rozwiąże problem, choć tv jest świeży (3 tygodnie) a już od tygodnia to obserwuję...
Może ktoś mądrzejszy wie co to za akcyja?
Dzięki w imieniu swoim i chudego111
Dobre pytanie. Ja w UE55C8000 też mam taką akcję, że od czasu do czasu mignie obraz (jakby się na ułamek sekundy wyłączyło podświetlenie led i włączyło ponownie). Z tym EXIT nie próbowałem, może to rozwiąże problem, choć tv jest świeży (3 tygodnie) a już od tygodnia to obserwuję...
Może ktoś mądrzejszy wie co to za akcyja?
Dzięki w imieniu swoim i chudego111
Możesz napisać jaką masz ver. oprogramowania.Witam,
w moim 46C8000 występuje ten sam objaw, obraz co jakiś czas przygasa na ułamek sekundy w nieregularnych odstępach. Dzieje się tak tylko kiedy włączę go rano i tylko raz na kilka dni, czasami gra bez objawów ponad tydzień. W moim przypadku pomaga czasami wyłączenie i ponowne włączenie i jeszcze jedno co zauważyłem to że przestaje migać jak przełączę go na 3D. Zgłosiłem usterkę na infolinii samsunga i wezwałem serwis który próbował usunąć usterkę na miejscu jednak w tym dniu TV nie migał, pokazałem im ten objaw jedynie nagrany kamerą w telefonie. Panowie po wielkich trudach zdjeli obudowę, poprawili jakieś złącze i tyle, telewizor po tygodniu znowu miga.Mam zamiar zawieść go serwisu centralnego z nadzieją że tam ktoś temu zaradzi. Skoro na forum znalazło się kilka osób z tym problemem to znaczy że jest jakaś fabryczna wada tego modelu i problem samsungowi powinien być znany.
Dajcie proszę znać jeśli ktoś się czegoś dowie lub uda mu się naprawić TV.
Pozdrawiam
bardzo niesympatyczna sprawa z tym obrazem a już chciałem kupić ;] ech jeszcze poczekam, aż do wyjaśnienia cóż to może być za usterka. Gorzej jak to będzie jakiś błąd konstrukcyjny wtedy każdy tv samsunga z serii c8000 może miewać takie choroby
czy ktos ogladam filmy z dysku/dlna i puscil dzwiek do kina domowego?
Czy to prawda, ze DTS przerabia do 2.0?
Możesz napisać jaką masz ver. oprogramowania.
Ale DTS masz w kinie jako 5.1 czy 2.0?Nieprawda, przynajmniej nie u mnie. Odtwarzam po ethernecie/DLNA, wyjście dźwięku z TV po optyku.
Witam, mam TV 46c7000 i też mam ten objaw. Co dziwne pojawił się on u mnie po zmianie oprogramowania. Mam T-VALDEUC-3007.1 Jest to chyba najnowszy soft. Nie wiem czy jest możliwość powrotu do wcześniejszej wersji. Może ktoś wie czy można to zrobić.
Ale DTS masz w kinie jako 5.1 czy 2.0?
Bo AC3 to na pewno idzie 5.1
ok dziwki za odpowiedz, czyli ktos tutaj sciemial5.1 po optyku jak pisałem. Może to zależeć od materiału jaki masz, ja głównie na koncertach sprawdzałem, bez żadnych problemów wszystki 6 ładnie hulały.
O to samo pytałem Tajne/poufne a ceny poznam w piątek