W styczniu 2012 konczy mi sie umowa z multimedia.Mam u nich internet 2mb tv analog komfort i dtv.Paniusia wyliczyla, ze za sama TV bedzie teraz kosztowac okolo 80zl (analog komfort cos ok 50zl+dtv okolo 40zl).Niech sobie w buty wsadza taka droga tv.Niestety zabezpieczaja sie cwaniacy i jest ten zapis w umowie o 3 miesiacach.Czyli jak teraz zrezygnuje na pismie z TV (Internet chce sobie zostawic) to co przewidujecie jakie oplaty beda mnie obowiazywac za te 3 mies (luty, marzec, kwiecien) -takie jakie dotyczas ponosilem (okolo 110zl) czy wg ichniejszego cennika (z kosmosu) ?
Juz kiedys zarzekali sie ze nie moga dostarczyc internetu bez pakietu tv ale ktos im sie dobral za to do d.. i sie juz da..Ciekawe czy ktos sie im dobierzeza to, ze (jak mowia) dtv nie moze dzialac bez analogowego pakietu komfort?
Juz kiedys zarzekali sie ze nie moga dostarczyc internetu bez pakietu tv ale ktos im sie dobral za to do d.. i sie juz da..Ciekawe czy ktos sie im dobierzeza to, ze (jak mowia) dtv nie moze dzialac bez analogowego pakietu komfort?