pozi ppp napisał:
w spisie juz nic nie ma.był przez chwile i zniknął tak jak cała reszta.
No to ja też znikam z MM.
Byłem dzisiaj w BOK w Szczecinie złożyć wypowiedzenie na wszystkie usługi czyli kablówke analogową , DTV i internet. Przede mną cztery osoby składały wypowiedzenia, pracownicy BOK próbowali przekonywać wszystkich jak nie kijem to marchewką, czyt. karami lub rabatami. Mnie proponowano rabat na kiblówke 15%, DTV za 19 zeta zamiast 24, pakiet Film lub Dla Dzieci za friko przez 6 miesięcy lub pakiet HBO za 19 zika. Pan z którym rozmawiałem twierdził że Komfort Cyfrowy będzie w Szczecinie ale w przyszłym roku bo infrastrukturę trzeba przystosować, mówił też dekodery będą wymieniać na z HDD, ale też nie wiedział kiedy i za ile, czarował, czarował, ale byłem twardy i nie wycofałem wypowiedzenia
Także do końca grudnia MM, a od przyszłego tygodnia N. Talerz niestety na balkon (przed czym się broniłem kilka lat), ale już mam szczerze dosyć MM. Czekałem w N na multiroom, ale się nie doczekałem, ale za to jest jakiś erzac multiroom'u czyli TNK za darmola (przynajmniej na 6 m-cy w wybranej przeze mnie opcji no i dekoder do TNK za darmo) czyli będzie coś do sypialni.
Życzę wszystkim cierpliwości do MM i Wesołych Świąt bo pewnie już się tu nie odezwę.