pattro napisał:ale jak by sobie do USB podlaczyc laptopa bedzie chodzil net czy nie?
Ręce opadają ... i nie tylko.
pattro napisał:ale jak by sobie do USB podlaczyc laptopa bedzie chodzil net czy nie?
neox napisał:Nowy soft: Kalisz i Łódź tym razem![]()
Aspe napisał:daj człowiekowi nadzieje bo stęskniłem sie za Eurosportem
ostatnio MM takie tempo zmian ma, że będzie dobrze jak zdążą przed olimpiadą w LondynieAspe napisał:człowiek na mistrzostwa czeka i co dostaje? żeby chociaż Eurosport był
super pomysł że sam na to nie wpadłem... ale czy nie boisz się o pada bo nie zaleca się ładowania tego pada przez inne porty niż usb w ps3 ponieważ ps3 ma specjalne napięcie w usb a w innych sprzętach może być nieodpowiednie i możesz sobie zjechać baterie w padzie ,szczególnie obawiał bym się tego w usb w dekoderze ponieważ ta maszyna która służy MM za dekoder jest trochę "nieposkromiona"neox napisał:Ja z gniazda USB intensywnie korzystamMam tam podlaczony kabelek, przez ktory ładuje pada od PS3, nie musze miec wlaczonej konsoli
Nowy soft: Kalisz i Łódź tym razem![]()
k0val napisał:super pomysł że sam na to nie wpadłem... ale czy nie boisz się o pada bo nie zaleca się ładowania tego pada przez inne porty niż usb w ps3 ponieważ ps3 ma specjalne napięcie w usb a w innych sprzętach może być nieodpowiednie i możesz sobie zjechać baterie w padzie ,szczególnie obawiał bym się tego w usb w dekoderze ponieważ ta maszyna która służy MM za dekoder jest trochę "nieposkromiona"![]()