Na twoim miejscu bym sie mocno zastanowił przy wyborze DTV w MM - sam podpisałem umowe na DTV przy przedłuzaniu neta i potem załowałem. 2 lata bulisz dwa abonamenty, tuner działa lekko mówiąc słabo, kanały te same co w analogu a zrezygnować bez kar nie można (ogólnie to tuner lezał w szafce wyłączony przez pół roku) ... W moim BOK'u chcąc zrezygnować tylko z DTV nie dało rady, musialem zrezygnować z tego i z tego (akurat robili zmieny w regulamienie na poczatku roku) - i tak oni pozbyli sie klienta na całą kablówkę a ja odkryłem naziemną DVBT w Szczecinie (obraz o niebo lepszy od tego co miałem w płatnym analogu) i przy tym zostałem.Witam. Mam pytanko: Jestem w tv kablowej Multimedia, pakiet komfort w promocji 45 zł po promocji ok 54zł. Właśnie był u mnie gościu i proponował tv cyfrową. Tylko wygląda to tak że na tv cyfrową bym podpisywał z nim jedną umowe na 1,5 roku a dodatkowo musiał bym podpisać nową umowę z Multimedia na tv analogową, bo jak twierdził to cyfrowa nie może byc bez analogowej. Jak jest z tymi umowami i późniejszym zerwaniem tzn czy muszę zrywac te dwie umowy osobno czy tylko jedną?
Jak bez TV sie nie mozesz obejsc to albo zostan przy analogu albo idz do konkurencji.