jakby chcieli naprawde mieć atrakcyjną ofertę to powinni zrobić podobnie jak z discovery hd showcase czyli w pakiecie komfort i hd bo patrząc na oferty innych operatorów jednak w tych wyższych pakietach jest kilka ciekawych programów hd
a mi pani na party line powiedziała przed chwilą, że nie ma takiego programu Animal Planet HD jest tylko Animal Planet zwykły; więcej już nie było sensu pytać
Ano widzisz, ja tam w takich sprawach nie rozmawiam z laskami, lacze sie ze wsparciem technicznym, tam kolesie sa w miare rozeznani, chociaz trafilem na kilku "z innej planety" ale byl tez jeden, ktory naprawde byl super zorientowany jesli chodzi o DTV, zalezy jak sie trafia mi pani na party line powiedziała przed chwilą, że nie ma takiego programu Animal Planet HD jest tylko Animal Planet zwykły; więcej już nie było sensu pytać
Będzie tylko i wyłącznie w pakiecie HD. Potwierdzone BOK i partyline.
a mi pani na party line powiedziała przed chwilą, że nie ma takiego programu Animal Planet HD jest tylko Animal Planet zwykły; więcej już nie było sensu pytać
a pro po coś wiadomo jeszcze o jakiś planowanych kolejnych nowościach czy animal planet hd i to wszystko na ten rok?
W Gdyni również na kanale 223 pojawił się Animal Planet HD, aktualnie mam DTV Basic i Pakiet HD, ciekawe czy ten kanał pozostanie ze mną od lutego - będę miał DTV Komfort, a z Pakietu HD rezygnuję.