też często zastanawiałem się nad tym czemu MM nie wykupuje pełnych pakietów sportowych i nie widzę żadnego sensownego powodu; ze wszystkich łamańców wychodzi mi że braki w ofercie sportowej działają na niekorzyść MM, powodując utratę abonentów;
jedyny jaki przychodzi mi na myśl to taki, że doborem programów zajmuje się jakaś feministka nie lubią facetów a zwłaszcza kibiców; konkretnie mam na myśli przyboczną Rogowskiego Krystynę Kanownik, pomysłodawczyni Multimedialnej Polki
http://www.multimedialnapolka.pl/kontakt.php
ta strona jak i pisząca tam felietony feministka ("prezeska"
) tylko mnie w tym przekonaniu utwierdzają; no i sama oferta programowa MM w której chyba nie brakuje żadnego babskiego programu;
no i swój cel pierd.... feministki osiągają; wqrwi... mnie co chwilę; np. dzisiaj w nocy o 1:00 będzie grać Agnieszka Radwańska - niestety na ES2
; jestem pewny że brakiem ES2 będę się wqrw... regularnie;
już prawie dwa lata piszę, dzwonię, dopytuję się o C+S2 i ciągle ta sama śpiewka o braku zainteresowania tym programem; najlepszy numer jest taki: nie mam wykupionego pakietu C+ i dzwonią do mnie co jakiś czas namawiając m.in. na ten pakiet; mówię im zawsze że z chęcią wykupię pakiet C+ pod warunkiem że będzie w nim C+S2 ponieważ zależy mi na lidze hiszpańskiej a ona w trakcie trwania polskiej ligi leci na tym programie; no i póki nie będzie tego programu proszę aby do mnie dzwonili; zawsze powtarzam im aby to sobie zanotowali przy moim nazwisku; pan-pani zawsze potwierdzają że notują; mija miesiąc i znów tel. z MM z propozycją zakupu C+, oczywiście o żadnej adnotacji nic nie wiedzą