maciekalisz
New member
Napewno bedzie NSport - również potwierdzone w BOK i na infolinii.
maciekalisz napisał:Napewno bedzie NSport - również potwierdzone w BOK i na infolinii.
dark99 napisał:Mnie Bok poinformował, że do pakietu HD- tego za 19zł zamiast Polsatu Sport Hd wchodzi N sportHD- w tej sytuacji zrezygnowałem z tego pakietu. Natomiast zamiast Polsatu Sport HD za 7zł powstaje pakiet Sport w skład którego wejdą Eurosport HD , N sport HD oraz Sportklub- w cenie 7zł- ten pakiet zamówiłem.
DAJ SWÓJ EMAIL TO WYŚLĘcygan napisał:dark99 - możesz też mi wysłac to pismo? Miałem łączoną i niestety, zabulę karę za zerwanie neta, jakieś 60 pare zika bo niby taką miałem promocję, że nie mogłem zrywać, a ciągnięcie samego neta teraz za 130 pare zika (tylko 1Mb!) to paranoja. Umowę mam od połowy 2008r. Niby nie pieniądz, ale może odwołam się dla zasady, żeby nie być jeszcze wydymanym na koniec przez MM
masloww napisał:Radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzę abonentom MM, niech tę święta będą chwilą wytchnienia od problemów z naszym operatorem;
po świętach znów pewnie gorąco będzie w BOK-ach
tolesi napisał:pytanie w sprawie podwyżek za pakiet komfort analog. dowiedziałem się że Giżycko też ma podwyżkę , a ja nie miałem info w grudniowych rach. , dostał ktoś z Ełku info o podwyżce ?
marciniozo napisał:I na wzajem!!
Niech problemy z MM zostaną zapomnianie ( choć na chwilę) przecież nie tylko telewizją człowiek żyje!
Pozdrawiam Marcin
tolesi napisał:pytanie w sprawie podwyżek za pakiet komfort analog. dowiedziałem się że Giżycko też ma podwyżkę , a ja nie miałem info w grudniowych rach. , dostał ktoś z Ełku info o podwyżce ?