A jeśli nie będziesz miał ochoty rezygnować z telefonu i internetu to nie możesz płacić nadal tyle ile płaciłeś do tej pory?wojtas567 napisał:Witam
Umowę podpisałem w maju na TV analogowy i cyfrowy na 12 miesięcy a na internet na 24 miesiące w pakiecie z VOD telefon, mam za 5złbo mi wystarcza do odbierania. W takiej sytuaci widać jaki jest absurd dla abonenta podpisywanie takich umów bo tak naprawde nie ma możliwości jej zerwania mimo, że ustawa na to pozwala. Jeżeli zrezygnuję z internetu to muszę zapłacić karę w odpowiedniej kwocie z 999zł bo taki jest rabat na internet.
Ale znalazłem jakieś wyjście właściwie nawet dwa. pierwsze to zmiana abonamentu telefonicznego na optymalny, druga to podpisanie nowej umowy na internet wyższy bo w tą stronę można wg umowy którą mam aleto nie rozwiązuje chyba problemu co do kosztów bo nadal rosną
Pozdrawiam
dopiero po trzech latach się kapnęli że obraz z DTV jest do d..., teraz pewnie drugie tyle im zajmie aż go poprawią;Snakeee napisał:I jeszcze jedno, co mnie nawet zdziwilo, chca poprawic ogolnie jakosc kanalow w DTV, trwaja prace nad tym.
masloww napisał:dopiero po trzech latach się kapnęli że obraz z DTV jest do d..., teraz pewnie drugie tyle im zajmie aż go poprawią;
tak czy siak trzymam kciuki aby się im udało
„na grzyby pojedź”kamilo319 napisał:Dziś byłem się pytałem odnośnie zerwania umowy i jeśli chodzi o sam internet, żeby załapać się na aktualną promocję trzeba byc nowym klientem, więc musi być min. 3 miesiące przerwy.
Powiedzcie mi jeszcze tylko co z tym cyfrowym sygnałem z MM. Facet mówił, że na 1 TV bedzie szedł sygnał cyfrowy z dekodera, a na reszte analog. Ale to byłoby u mnie dopiero na wiosnę, więc nie wiem co robić???
nie;kamilo319 napisał:Pytanie Poprawione:
Czy Warto Pakować Się W Cyfrowy Sygnał Z Mm?
potwierdzam ,"pogratulować" zapłonu ale za późno żeby mnie zatrzymać szczególnie że nawet nie mogę ich oglądać bo są zakodowanetolesi napisał:Ełk . pojawiły sie na liście kanałow programy pakietu komfort !