xolzok napisał:Dzisiaj w cenniku pojawił się net 12Mb i 20Mb. Zobaczymy kiedy będą na niego jakieś promocje.
Pytalem na hotline, narazie nie mozna zamowic, wstrzymana sprzedaz.
xolzok napisał:Dzisiaj w cenniku pojawił się net 12Mb i 20Mb. Zobaczymy kiedy będą na niego jakieś promocje.
Snakeee napisał:Pytalem na hotline, narazie nie mozna zamowic, wstrzymana sprzedaz.
Alundro napisał:Hehehe 20 mb za 400 zł chyba ich pop.... trochę. Ciekawe kto im tyle zapłaci. MM ma najdroższe usługi w Polsce. Szkoda gadać. Przy takiej pazerności to nic w tym kraju nie ruszy. Czyli pewnie z pełnym pakietem 350 zł. W Polsce są duże skrajności w UPC 120 mb/s za 200 zł a tutaj 20 mb za 400.
marciniozo napisał:Dokładnie cena w promocji będzie z pewnością niższa. Za prędkość poniżej płacę 39zł.
marciniozo napisał:Ja umwę miałem podpisaną w czerwcu na 2MB, poszedłem we wrsześniu i skorzytsałem z nowej promocji na 6MB.
Z tym, że mam kilka pakietów w DTV, łącznie sporo płącę MM, być może miało to jakieś znaczenie?!....
kredkink napisał:Może ktoś wie czy można korzystać z najniższego pakietu kablówki i mieć internet?
krzyjak napisał:Kablówka nie ma nic do internetu.
stunt napisał:Witam,
Dzisiaj dzwoniłem do BOK MM i kobieta mnie osłabiła, jesli sie ma pakiet basic DTV to w okresie trwania jego umowy nie można przejść na Komfort.
No to juz jest przegięcie.
bo to zła kobieta była, albo raczej nie poinformowana; kobitki w BOK-u wiedzą tyle co my albo jeszcze mniej; jak nie dostaną odpowiedniej karteczki to plotą co im do głowy przyjdzie;stunt napisał:Witam,
Dzisiaj dzwoniłem do BOK MM i kobieta mnie osłabiła, jesli sie ma pakiet basic DTV to w okresie trwania jego umowy nie można przejść na Komfort.
No to juz jest przegięcie.