Ja nie mam porównania, ale kolega pattro, ma teraz nkę i pisał, że obraz kanałów SD ma tam lepszy...
jes4 napisał:Mam jeszcze jedno pytanie.Jak wygląda porównanie stopnia kompresji sygnału w dtv multimedia a platformami satelitarnymi np polsat cyfrowy.Czy obraz z satelity będzie znacząco lepszy.
bourbon napisał:Niestety, N-ka może mieć i ze sto plusów, ale i tak przewagę będzie miał jej jeden, ale za to olbrzymi minus, czyli brak kanałów Polsatowskich...(nawet jakiś czas temu na tvn24 widziałem reklamę cyfrowego polsatu ).
Gdyby nie to, MM w wersji dtv jak i analogowej, poszłaby u mnie już dawno w cholerę...
To jest już jakaś bardziej przyziemna informacja Ciekaw jestem jaką prędkość wysyłu chcą oferować przy tych 100 Mb/s ?W październiku spółka uzupełni portfolio produktowe o przepływnościach 12 i 20 Mb/s, które dostępne będą w większości miejscowości objętych siecią Multimedia Polska - informuje nas Adam Gruberski z biura prasowego sieci.
Agrescik napisał:Ja w poniedzialek ide zrezygnowac z DTV bo placilem niepotrzebnie (wylaczony dekoder). Nie orientujecie sie jak sprawuje sie polsat cyfrowy? Dzwonilem do babki na info to poinformowala mnie ze ma sie pojawic dekoder z hdmi z nagrywarka w ich ofercie.
To juz bedzie cos...
Oferta programowa taka sobie ( laczy programy polshitowskie i tvnowskie a to zaleta tej platformy. Probuje sie doszukac jeszcze innych...
pattro napisał:ja się wypowiem na przykładzie N :
[BIG CIACH]
Mam nadzieje ze chodż troche pomogłem ;] napisałem prawde i nie kierowałem się tym ze np MM nie lubie a lubie N.
Pozdrawiam
xolzok napisał:Pakiet Komfort DTV właśnie pokazał się w cenniku.
No na dwa lata...., ale ta cena to u mnie tylko dlatego, że weszła na lokalny rynek konkurencja!Wojtaas napisał:marciniozo
Na jak długo trzeba podpisać umowę z MM aby mieć neta 6MB za 39, i czy wysył dalej będzie 256KB bo kończy mi się z nimi umowa w listopadzie i nie wiem czy przedłużać czy przejść do konkurencji.
[B]Sygnał TV na kilku telewizorach jednocześnie[/B]