TV HD w polskiej TK Multimedia

k0val

New member
co wy tak te nowe kanały przeżywacie jak by to był jakiś Eurosport ,a to są zwykłe syfy za który nikt nie chce pieniędzy od MM bo za reklamy żyją a wy za to płacicie

szkoda nawet wzroku na nie jak dla mnie

Ostatnia edycja:

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
k0val to nie o to chodzi....
Chodzi o zasadę !!!
Po drugie MM reklamuje się jako super operator oferujący super usługi, nowe kanały VoD itp.

Dzięki naszym wypowiedziom inni forumowicze będą mieli bardziej klarowną sytuację co do oferty i jakości MM.

k0val

New member
ja obecnie kalkuluje czy mi się "Nka" opłaci bo niedługo koniec umowy ,a jeśli chodzi o marketing to nie od dziś wiadomo że wszystko w nim jest mocno naciągane i przedstawiane przez różowe okulary

ciężko dotrzymać zasad wprowadzając do użytku tak amatorski produkt jakim jest tv cyfrowa od nich

jeśli chodzi o przyszłych klientów to i tak MM zbiera każdego dnia spore żniwa ,a nasze forum(temat) wszystkich nie uchroni ;) trochę dramaturgi na koniec

pattro

New member
Bez reklam
Re

marciniozo dokladnie :) ale chcac nie chcac nowe kanaly to zawsze nowe ;] bo np czemu mam ogladac TV Puls w analogu jak moge w DTV :hmm: albo np 4funtv to bardzo fajny kanal muzyczny ;] albo kino polska tez fajne nieraz film sa ;] a tamte dwa to nie wiem co to :D

N

neox

Guest
dziadzius4 napisał:
u mnie też brak kino polska mam już tego dosyć jutro dzwonie na info i mowie że składam wniosek do rzecznika spraw konsumenta !!
:D:D:D:D
Nie rozsmieszaj mnie:D
Zobacz na oferte DTV.... przypatrz sie dobrze, widzisz tam * ????

PISAŁEM!!!!!!!!!!!!ŻE NOWE KANŁY SĄ DOSTEPNE WYBRANYCH MIASTACH!!!!!!!:D

Jak juz napisal ktos wyzej, gdyby to byl Eurosport mozna wtedy podniecac sie, pewnie forum by eksplodowalo od ilosci postow, ze u mnie nie ma, kanaly jak kanaly ale szału nie ma, ilosc miast ma stopniowo byc zwiekszana, niestety jest to kwestia czasu.

masloww

New member
Bez reklam
gwiazdki są przy numerze kanału na dekoderze, objasnienie pod Erotyką

ale nie widzę tam programu Kino Polska, nie pamiętam czy wcześniej też go nie było na liście czy już zmienili liste

pattro

New member
Bez reklam
Re

a to sory macie racje z tymi gwiazdkami :) :eek:k: dzis napisalem do MM w sprawie dlaczego nie ma tych kanalow i czekam na odp ;] lecz czy wogole odp :p

pattro

New member
Bez reklam
Re

nie no :/ wlaczam o 18 DTV i 113 i co widze ciemnosc widze :roll: :roll: kolejna awaria DTV sprawdzilem wszystkie kanaly to mi tylko TVP 1 dziala ale tak sie tnie ze masakra :confused: czy u was to samo ?

marciniozo

Well-known member
Bez reklam
Z tego co się orientuję to pomoc techniczna czynna jest codziennie do 23.00 chyba...próbowałeś dzwonić na numery

- 024 3575000
-024 3575020
-0801706666

Ostatnia edycja:

pattro

New member
Bez reklam
Re

dodzwonilem sie i jakis mily pan powiedzial ze jest jakas awaria ze swiatlowodem gdzies kolo koszalina cos takiego :( kurde i nie zobaczylem meczu Inter-Juventus :(

pattro

New member
Bez reklam
Re

kurde dalej to samo tylko ze jeszcze doszlo do dzialajacych TVP1 I POLSAT :( ale tnie ze nic nie widac :( a dzis liga polska na Canal+ :(

Do góry