maciekk@maciekk
New member
No to kupilem...popcorna a200
Czyli bede teraz pisal gdzie indziej
Czyli bede teraz pisal gdzie indziej
... nasi kochani dystrybutorzy wyprzedaja stare zapasy![]()
szybko działaśzNo to kupilem...popcorna a200
Czyli bede teraz pisal gdzie indziej![]()
Tak, wgrane do Traxdata MMS 1080p.
Potwierdzałem działanie YT na FW od Roxcore
Jest soft Noonteca...zostawilem bo jest najnowszy
Wszystko normalnie Ci działa z tym firmware, nie ma problemów? Są jakieś metafeeds czy tylko stały zestaw RSS/YouTube?
Czy mówimy o tym samym, czyli najnowszej becie Noonteca V8pro_V3.0412.02_Noontec_beta.zip?
........ czy jeśli włoże do playera mój dysk z kompa (docelowy dysk dopiero w drodze) to czy istnieje ryzyko że zostanie on sformatowany bez mojej zgody? ...............
Jesli tak to nie kombinuj. Teoretycznie nic stac sie nie powinno ale skoro to wazne dane to po co ryzykowac...Nie moge sobie pozwolić na utrate danych z dysku
szybko działaśznapisz nam na koniec
porównanie obu playerów
![]()
Jesli tak to nie kombinuj. Teoretycznie nic stac sie nie powinno ale skoro to wazne dane to po co ryzykowac...
Film mozesz odpalic z jakiegos pendrive.
1. aby podłączyć hdd trzeba odkręcić 4 śrbki po bokach i zdjąć pokrywe? (oglądałem you tube ale jakoś nie było widać dokładnie)
Dziwnne, bo nie zauwazyłem tego rodzaju problemów. Spróbuj po WiFi, przy normalnej "n" po obydwu stronach (nie żaden draft) powinno być sporo szybciej.2. po lan-nie mkv 4-5gb idzie bez zacięć natomiast gladiator (17bg) zacina się - rozumiem że to kwestia przepływnośći strumienia
3. co ma być w zakładce: System TV?
czy wentylatorek służy do chłodzenia hdd I PŁYTY GŁÓWNEJ czy tylko hdd? Jeśli tylko hdd
to już nic nie rozumiem - czyli player po lanie (skrętka - wi-fi N nie posiadam jedynie G )powinien bez problemów odtwarzać mkv nawet duże pliki w 1080p??? Chociaż wydaje się że powinien bo przecież do tego chyba służy player sieciowy - ale jak czytałem o forum to wnioskowałem że HD tylko z wewnętrznego dysku (lub usb) - jeśli po lanie powinno iść to będe eksperymentował (w sumie dla mnie najbardziej odpowiednia obcja) czyli player nie musi mieć wewnętrznego hdd, wystarczy ten w kompie w sieci? (byłoby super)Dziwnne, bo nie zauwazyłem tego rodzaju problemów. Spróbuj po WiFi, przy normalnej "n" po obydwu stronach (nie żaden draft) powinno być sporo szybciej.
to już nic nie rozumiem - czyli player po lanie (skrętka - wi-fi N nie posiadam jedynie G )powinien bez problemów odtwarzać mkv nawet duże pliki w 1080p?
Nie wiem, co rozumiesz pod pojęciem "duże".
Tylko jedna z tyluWitam,
1. aby podłączyć hdd trzeba odkręcić 4 śrbki po bokach i zdjąć pokrywe? (oglądałem you tube ale jakoś nie było widać dokładnie)
Nie sprawdzalem tego u siebie. Po wifi full HD mi nie szlo ale skretka powinna dac rade. Moze sie przycinac jak na kompie cos sie dzieje w tym czasie.to już nic nie rozumiem - czyli player po lanie (skrętka - wi-fi N nie posiadam jedynie G )powinien bez problemów odtwarzać mkv nawet duże pliki w 1080p???