Co do DVD to nie wiem bo nie mam zewnętrznego napędu
A występuje w menu?
Co do DVD to nie wiem bo nie mam zewnętrznego napędu
Wgrałem FW od Roxcore EZ-Play HD czyli wierny klon Traxdata.
Rozumiem, że ten firmware wgrałeś do Traxdata...?
Czy ktoś z Traxdatą lub jej klonem mógłby wrzucic screeny z GUI ? Jestem ciekawy czy v3 jest podobna do tego co mam na Mancie z firmwarem z Evolve
Tak byś na szybko się zorientował jak to wygląda zobacz na ten link od Noontec V9-T
YouTube - Noontec V9-T
Oczywiście Traxdata nie ma tunera oraz związanych z nim opcji ale reszta wygląda niemal identycznie.
A na pewno teraz masz wgląd jak to się prezentuje. Traxdata/Noontec/Roxcore/Mvix i inne z rodziny na sofcie 3.0
Edit: ten link jest do Mvix i sytuacja podobna ale w języku eng. i troszkę inaczej pokazane.
YouTube - MVIX Ultio Pro MX-880HD Media Player Review
czyli najnowszy firmware z AC Ryan PlayON HD (431działający (u mnie od pół godziny) na Mancie C200. Należy go wgrać w trybie emergency czyli
I działa? A podobno się zabezpieczali przed klonami... Jesteś WIELKI. Z niecierpliwością czekam na końcowe rezultaty eksperymentów. A tak na marginesie wiesz może co masz w środku Manty? Jest już na 1073DD+ czy dalej zapasy magazynowe 1073DD pakują?
Ma to o tyle znaczenia, że SDK3 ma mieć obsługę HDaudio a DD+ z alternatywnym softem załatwiłby sprawę i Manta C200 + zewnętrzny DVD/BD by rządziły![]()
A występuje w menu?
Panowie, mam może pytanie trochę banalne , lecz prosiłbym o odpowiedź.
Jak wygląda sprawa gdy filmy w formacie MKV posiadają kilka ścieżek dźwiękowych lub tez kilka wersji językowych napisów, które są zaszyte w pliku mkv ... Czy powyżej opisywane sprzęty i ich klony mają z tym jakieś problem?
U mnie zwis (Sumvision )! Zaistalowalo sie ale nie reaguje na pilota ani na przyciski w przednim paneluDzięki - jednak klony Manta/Evolve/Woxter działają na starszej wersji SDK
Niemniej jednak przed pierwszymi próbami wgrania np FW Traxdaty poszukałem trochę na sieci i znalazłem np un_HDS6L_v4318_128_drv2388(24062010).7z ? RGhost ? file sharing
(link pochodzi z rosyjskiego forum o klonie Iconbit HDS6L)
czyli najnowszy firmware z AC Ryan PlayON HD (431działający (u mnie od pół godziny) na Mancie C200. Należy go wgrać w trybie emergency czyli
Nie wiem o co pytasz![]()
U mnie zwis (Sumvision )! Zaistalowalo sie ale nie reaguje na pilota ani na przyciski w przednim panelu![]()
Hmm...mam wrazenie ze to nie chodzi o 24 kl/s...a raczej o problemy z szybkoscia przetwarzania obrazow o wiekszej rozdzielczosc... ale jeszcze poobserwuje.Wszystkie filmy, czy tylko te w 24p? Bo tak naprawdę, ich klatkaż wynosi przeważnie 23,976, a Realtek wypuszcza to jako 24, co powoduje owe przycięcie co około 40 sekund...
Tak, jestCzy w menu występuje przycisk "External DVD"?
U mnie zwis (Sumvision )! Zaistalowalo sie ale nie reaguje na pilota ani na przyciski w przednim panelu![]()
Dokładnie tak...kompletny kotlet!Żaden przycisk nie działa, nie obsługuje innej funkcji?