gilek1975 napisał:Lube przyglądałem się czerni o której pisałeś i powiem szczerze że nie zauważyłem takiego efektu jaki występuje u Ciebie, popatrze jeszcze dokładniej dzisiaj wieczorem, może coś zauważe.
Co do przełaczania TV jak się włącza DVD to niestety tak jest, też musze po włączeniu DVD przełączać, ale się już przyzwyczaiłem .
Pozdrawiam
InterTran potrafi ale efekty są opłakane.Lech100 napisał:Czy mozna ten test przetlumaczyc jakims programikiem na polski?
studius napisał:Jest cicho jak makiem zasiał. I to niezależnie czy podświetlenie 0 czy 50.
Poziom podświetlenia 90? Nie za dużo?
No w tym problem że tylko na full podświetleniu jest cicho, ja w życiu nie byłbym w stanie wytrzymać na takim podświetleniu - oczy wypala Dlatego oddałem z-kę i dlatego pytam o głośność ZF. Czyli jest pod tym katem ok w/g was. To dołączam się jeszcze do pytania o realny pobór mocy przez ZF 40" Ktoś bawił się miernikiem ?
gilek1975 napisał:Tak jak napisałem wyżej, nie występuje buczenie ani bzyczenie czy tam jak zwał tak zwał . Jest po prostu cicho. A miernikiem się nie bawiłem bo i po co, jak kogoś stać na taki TV to nie ma co liczyć. Reasumując po 6 m-cach użytkowania miałem już 2 razy spisywanie licznika za pobór prądu i porównując płacę teraz o jakiej 30 zł więcej za 2 m-ce niż poprzednio .
Pozdrawiam