WItam. Wczoraj odebrałem TV od kuriera

tv ogólnie dobrze zapakowany kurier niechętnie chciał czekać aż otworze i wszystko sprawdzę ale w końcu poczekał i nawet pomógł w wypakowaniu. Podłączyłem i wszystko ładnie śmiga. C+ HD rewelka. Zwykłe kanały to powiem, że różnie na jednych super wygląda na innych dobrze. Ogólnie jestem bardzo zadowolony, ale mam parę pytań.
1.Chyba tu czytałem, że filmy fajnie się ogląda w hollywood 1 czy 2. U mnie na 1 obraz ciemny nic prawie nie widać a twarze jakieś czerwone na 2 trochę lepiej ale na dynamicznym czy autoview dużo lepiej.
2. Podłączyłem penka z filmem fajnie ładnie widać wszystko z podglądem na film, ale... Włączyłem film z napisami po nacisnieciu pauzy napisy szły dalej, az sie zatrzymały po paru minutach. Właczyłem inny film a napisy z poprzedniego całyczas wyswietalane, wyjecie penka nawet wyłaczenie tv nic nie dało. I w sumie gdy odpaliłem drugi film z napisami miałem napisy z poprzedniego filmu który był na innym penie i te z tego

nie wiem jak to mozliwe ale nic. Dopiero 3 film z napisami zrobił coś ze miałem 1 napisy. Jest na to rada jakaś? Nie aktualizowałem softów ani nic.
3. Udało mi się wyhaczyć wczoraj toshiba wifi dongla za 110zeta na alledrogo i teraz potrzebuje routera jakiegoś niedrogiego koło 100zł możecie coś polecić? W sumie nie miałem wczoraj czasu się tym tv bardziej pobawić, może w niedziele będę miał to napiszę pewnie więcej pytań i dłuższy komentarz.