Ja jestem bardzo zadowolony z mojego 37" TV. Faktycznie kąty może nie są jakieś super wypaśne, ale też w większości przypadków oglądam TV siedząc na wprost od matrycy, ew. z lekkiego boku więc nie przeszkadza mi ta przypadłość. Znajomi, którzy mają inne TV (samsung, LG) o podobnej cenie i tańsze, przychodzą i dziwią się, że taki dobry obraz z najzwyklejszej kablówki, podczas gdy u nich ciężko jest być zadowolonym z rezultatów (przede wszystkim większe zakłócenia na obrazie, większa pikseloza). Moja żona stwierdziła wręcz, że nie widzi różnicy pomiędzy HD a kablówką, ale serio tego nie można traktować bo ma wadę wzroku i jest złośliwa jeśli chodzi o moje zabawki

. Może różnica byłaby jeszcze większa, ale kompa mam podłączonego 15m kablem HDMI za 100 zł (różnica SD i HD jest i tak duża) Piłka i F1 wyglądają też ładnie, ale nie chce za bardzo chwalić tu TV bo za dużo sportu jeszcze nie oglądałem (chroniczny brak czasu). Co do wad, jak już pisałem wcześniej - denerwuje mnie pilot, który nie działa nawet przy niewielkej zmianie kąta na inny niż na wprost.
U mnie matryca jest równo podświetlana a gry z X360 po componencie wyglądają naprawdę ładnie