szwejk napisał:Padło już to pytanie ale nikt nie odpowiedział.
Czy ktoś wie czym różnią się modele oznaczone x3000, x3000P, x3000PG ?
no wlasnie --> tez nie moge znalezc;]
i jeszcze roznice miedzy 37X.... a 37A....
dzieki pozdrawiam
szwejk napisał:Padło już to pytanie ale nikt nie odpowiedział.
Czy ktoś wie czym różnią się modele oznaczone x3000, x3000P, x3000PG ?
kielonik napisał:Niestety podłączyłem i nie mogę włączyć pełnego skanowania. Obraz nie wyświetla się Na d-sub jest ok. ale dvi-hdmi nie idzie na moim radeonie 9800pro. może jeszcze jakaś rada jak to ustawić żeby poszło? Jak włączyć to pełne skanowanie?
dzural napisał:award -> Ja głównie używam go do oglądania wszystkiego z kompa + MULTIMEDIA i nie narzekam. Pozdrawiam.
Franiu napisał:Rozumiem, że ten TV bez problemu działa z HDCP, która wymagana jest przez dekoder cyfrówki MULTIMEDIA MMP 5800C, tak? Słyszałem, że nie które TV mają z tym problemy. Też zamierzam głównie używać TV do kompa (oglądanie zdjęć oraz inne funkcję Windows Media Center) więc to chyba będzie ten strzał...
Franiu
dzural napisał:Jak najbardziej tak! Ja używam tego TV właśnie jako jedyny monitor do kompa rodzaju mediacenter i wszystko smiga wysmienicie. Karta graficzna to ASUS GF 7900GT i to wlasnie do niej mam podpiety TV który pracuje w rozdzielczości 1920x1080.
Franiu napisał:Ja mam zitegrowaną na płycie ATI Radeon X1250 z HDMI teoretycznie obsługującym 1920x1080p więc chyba też powinno być oki. Boje się tylko ochrony HDCP przy dekoderze TELEWIZJI KABLOWEJ MULTIMEDIA (podobno ten telewizor to obsługuje, ale z róznymi modelami róznie to bywa u konkretnych dostawców cyfrówki).
Franiu napisał:A mam jeszcze jedno pytanie: czy ten telewizor ma funkcję PIP (w opisie nie znalazłem, ale są tam czasem błędy)?
Tomek Koko napisał:A czy tez tak macie ze obraz z kompa jest na cały ekran tv tylko wtedy gdy ustawicie rozdzielczosc min na 720? Ponizej niej obraz z kompa jest tylko na czesci ekranu . Troche mnie to irytuje bo przy 720 i wiecej, czcionki z kompa sa małe i zeby zobaczyc chociazby nazwy folderów to musze podchodzic pod tv.
TuBaHD napisał:dzural jak sie prezentuja filmy x264(mkv) w 720p na rozdzialce FullHD, chodzi mi czy wygladja zajefajnie czy lepiej puszczac tylko w 1080p?
kielonik napisał:SŁUCHAJCIE WSZYSCY!!!
Można podłączyć wszystkie sprzęty w fullHD jednak urządzenie z którego nadawany jest sygnał MUSI posiadać obsługę HDCP bo Toschiba współpracuje z tą technologią. I wszystko