Dzięki, jednak żaden sposób nie działa. Po sieci pod koniec pobierania wyskakuje błąd serwera, pobrałem znowu plik i przez usb podczas kopiowania pliku telewizor się restartuje w mniej więcej 93% postępu kopiowania pliku do telewizora.
Witam uprzejmie,
Proszę więc zgłosić ten problem do supportu Sony i szczegółowo go opisać . Powinni konkretnie odpowiedzieć , co może
być przyczyną tego restartowania telewizora podczas instalowania nowej wersji
oprogramowania poprzez złącze USB w telewizorze , oraz dlaczego wyskakuje błąd serwera , gdy aktualizacja jest poprzez Internet . Ja się jeszcze w moim telewizorze firmy Sony z serii W905A z takim objawem podczas aktualizacji oprogramowania
nie spotkałem . Aktualizacje oprogramowania zawsze przebiegły bezproblemowo , z tym , że
ja aktualizacje automatyczne mam wyłączone i sam decyduję , kiedy dokonać zainstalowania
nowej wersji oprogramowania . Życzę szybkiego rozwiązania problemu .
Możesz również zapytać tutaj na forum użytkowników , jaką wersję oprogramowania mają w swoim telewizorze
firmy Sony z systemem operacyjnym Android .(czy ostatnią tj. z dnia 29-06-2015 ---v2257 for TV .)
O ile jednak wersja ostatnia oprogramowania jest z błędem to firma Sony powinna ją wycofać , aby nie
powodować komplikacji . Lecz brak jest jakichkolwiek informacji , że wersji ostatniej nie można
zaktualizować przez Internet . Obsługujący mnie w Media Markt mówili , że aktualizacje przez
Internet bezproblemowo wykonali w dwóch telewizorach Sony Android TV .(dostępne na stoiskach wystawowych)
Telewizory Sony Android TV są jeszcze jak już wcześniej pisałem niedopracowane i inżynierowie
tej firmy mają sporo pracy , aby wszystkie niedociągnięcia naprawić .
BTW , moja pamięć może być zawodna , ale czy 16-06-2015 nie była już wydana aktualizacja : v2299 lub v2199? , potem 23-06-2015 wersja : v2243 .
(nie związane z wątkiem)
"Jasny gwint" jest 37* C , stan gorączki , jak dla mnie o 10*C za dużo . I tak jeszcze co najmniej
pół tygodnia .
Pozdrawiam,

accu
:kom: