WItam,
mam takie pytanie dziś kupiłem sobie do PS4 Pro the last of us włączyłem pograłem może 5 minut na początku gra spytała czy chce przełączyć w tryb hdr bo mój tv obsługuje dałem ok po 5 minutach tv wyłączył sie całkowicie dioda na dole nie świeci żadnej reakcji na piloty odłączanie od pradu nic nie daje. serwis?
Dziwne jest to że mamy te same modele tv, a u jednych coś się dzieje a drugich nic.
I jak z tv Kolego? Najnowsze oprogramowanie masz - rozumiem...
Kolego w wielu wypadkach to nic nie daje.. niestety..
To już padło w wątku, dobrze po update'cie zrobić restart do ustawień fabrycznych, nawet kosztem ponownego instalowania softu.
nie chcę Cię straszyć...ale wymiana płyty to jedyna opcja w tym przypadku. Ale spokojnie. To praca serwisanta U Ciebie w domu około 1h.U mnie po marcowej aktualizacji do ver. 6.0 telewizor działał w miarę poprawnie. Czasami tylko sam od siebie się resetował. Przedwczoraj postanowiłem zrobić restart do ustawień fabrycznych. TV popracował dobę a wczoraj wieczorem sam od siebie zresetował się i teraz mam to samo co miał yellowmen - tzn. "pętlę restartową". Wyświetla mi napis SONY i wyświetlają się kolorowe "kulki-kwiatki". Próbowałem zresetować TV sposobem podawanym tu na forum: POWER i Volum - przy włączeniu zasilania, ale niestety nie wyświetla mi się żadna "zielona" dioda Mam nadzieję, że nie skończy się wymianą płyty głównej jak u kolegi.
nie chcę Cię straszyć...ale wymiana płyty to jedyna opcja w tym przypadku. Ale spokojnie. To praca serwisanta U Ciebie w domu około 1h.
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka