Witam. Wpadło mi ostatnio parę filmów 3D, przyrodniczych i nie tylko i ... . Problem z denerwującym napisem o formacie ekranu wyskakuje też gdy "już wcześniej" było ustawione
informacja o sygnale 3d na wył. Trzeba w takim wypadku wejść do menu 3D i na chwile włączyć i wyłączyć tą opcje i więcej nam się nie powinien pojawiać ten napis w trakcie danego filmu. Druga rzecz to czasami gdy ustawiamy głębie 3D to wywala z tego menu a za którymś razem wiesza całkowicie możliwość wejścia do menu obrazu i 3D.
A teraz o marzeniach
. Przez ostatni tydzień miałem okazję bawić się telewizorem LG 55UF950V i powiem, że system w tym tv oraz pilot to REWELACJA. Szybkość działania, intuicyjność i prostota w poruszaniu się po menu po prostu zjada androida w tv sony z tego roku. Gdy po tygodniu odpaliłem mój tv sony to aż mi się płakać chciało, taki jest syfylizm z działaniem tu. Na dzisiaj WEBoS 2.0 wymiata androida a można to porównać jak komputer poziomu 386 (android) do I7 core (WebOS 2.0) bez przesadyzmu niestety
. Tam polecenie działa natychmiast, tak kalkulatory kieszonkowe to też umieją a TV Sony Android nie.